Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό Β. για το παιχνίδι με Αλμυρό

Ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να σημειώσουν την δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, βελτιώνοντας τη βαθμολογική τους θέση.

Στον Ολυμπιακό όλοι είναι αισιόδοξοι πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο» σε μια δυνατή έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, η οποία φιγουράρει στην 2η θέση της κατάταξης.
Κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού αναμένεται να δούμε και πάλι στο βασικό σχήμα τον Γιώργο Θέο, ο οποίος έχει να παίξει από το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, πριν από ένα μήνα περίπου στο Πανθεσσαλικό (19/11). Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός με διαφορετική ψυχολογία, πλέον, είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, με τον Ολυμπιακό να περιμένει πολλά από τον Θέο, έναν από τους πιο έμπειρους και πιο αξιόλογους παίκτες που διαθέτει το βολιώτικο συγκρότημα.
Επίσης, ο Στέφανος Βαρούχας θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο, δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις, λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε και αυτός στις προπονήσεις.
Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου και το «παρών» έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Η τεχνική ηγεσία δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε θέματα τακτικής, με τον Λάκη Μπακάλη να είναι ευχαριστημένος από την όρεξη και τη διάθεση που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι».
Σήμερα Παρασκευή η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι στο ΕΑΚ Βόλου.

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις