Για το δεύτερο “διπλό” στον Αλμυρό ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Στον Αλμυρό με αντίπαλο τον ΓΣΑ αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου με στόχο να κλείσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, που φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λάκης Μπακάλης, γνωρίζει πολύ καλά τον Αλμυρό, καθώς διατέλεσε φέτος προπονητής στον ΓΣΑ και ξέρει, αν μη τι άλλο, τα υπέρ και τα κατά του κάθε ποδοσφαιριστή. Το γεγονός αποτελεί πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό, το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν.
Ο Βελεστινιώτης τεχνικός, λόγω του ρεπό που είχε η ομάδα, δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στις αδυναμίες που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός, φρόντισε να περάσει ορισμένα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων» κι αυτά τα στοιχεία θα προσπαθήσουν να τα βγάλουν οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Κυριακής.
Στον Ολυμπιακό υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα, μεσοεπιθετικά, όπως είναι οι Γιώργος Θέος, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Στέφανος Βαρούχας, Αλέξανδρος Σεχολάρι, καθώς και ο Δημήτρης Σέττος, ο οποίος αναζητεί τον καλό του εαυτό. Ο 25χρονος φορ έδειξε αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις πως έχει ανέβει ψυχολογικά και αγωνιστικά, με τον Λάκη Μπακάλη να πιστεύει στις δυνατότητες και ικανότητες του Σέττου.
Όσον αφορά την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καραγκιολίδης, με τον Καραμπά να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Δ. Κόκα (πιθανότατα) να παίζει ως δεξιός μπακ, όπως και στο παιχνίδι με τον Οπούντιο.
Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Νόνης και Κραγιόπουλος. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τόσκας, Λούγκος και Βασίλιεβιτς, ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Θέος, Ευθυμιάδης ή Σεχολάρι και Σέττος. Ο Στέφανος Βαρούχας, ο οποίος έχει χάσει πολλές προπονήσεις, λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε, αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο, δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Αλαμάνης, Γελαδάρης, Καράμπελας, Καρβούνης, Κούτσικος, Μέμμος, Παπαϊωάννου, Σκανδάλης.
Στον Αλμυρό αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, πέρα από τους οργανωμένους, στην προσπάθεια να ενισχύσουν την ομάδα να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο Γιώργος Μαμασούλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Μποζατζίδης και Χρήστος Τασόπουλος επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης από την Ένωση Φθιώτιδας.

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις