Προσκόμισε ο Π. Μποτσιβάλης τα οικονομικά στοιχεία στον Ερασιτέχνη

Ως γνωστόν ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης πρόκειται να αποχωρήσει από η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου (αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις), με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να αναλαμβάνει δράση.

Στο προχθεσινό Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ζητήθηκε από τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη να προσκομίσει στον Ερασιτέχνη τα οικονομικά στοιχεία, προκειμένου να υπάρχει πλήξη εικόνα για τις υποχρεώσεις που υπάρχουν προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ποιο είναι το συνολικό ποσό που έχουν λαμβάνειν οι παίκτες μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά και ποιες είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους.
Ο κ. Μποτσιβάλης προσκόμισε χθες όλα τα στοιχεία στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία είχε συνάντηση με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη. Ο Βελεστινιώτης τεχνικός ενημερώθηκε για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και τι μέλει γενέσθαι στην ομάδα από εδώ και στο εξής. Επίσης, οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη μίλησαν με όλους τους ποδοσφαιριστές, τους παρουσίασαν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, τους εγγυήθηκαν πως η ομάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και χωρίς προβλήματα, ζητώντας απ’ όλους μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος, οδηγώντας τον Ολυμπιακό όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία και φυσικά να βγει η ομάδα γρήγορα από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν ήδη έρθει σε επαφή με Βολιώτες επιχειρηματίες, που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να τη βοηθήσουν οικονομικά, ζητώντας την στήριξή τους στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνά ο σύλλογος.

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις