Κινούνται για μεταγραφές στον Ολυμπιακό Βόλου

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου επιστρέφουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στις προπονήσεις και θα έχουν νέες κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, όπου και θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες ποιοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν στην ομάδα και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Άμεσα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Στέφανου Βαρούχα, με το πιθανότερο ο 28χρονος μεσοεπιθετικός να αποτελέσει και αυτός παρελθόν, μετά τον Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς. Ο παίκτης άφησε ανοιχτό παράθυρο να συνεχίσει μέχρι το τέλος της χρονιάς να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ωστόσο, καταλύτης είναι ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης.
Περιμένουμε, επίσης, από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να ανακοινώσει επίσημα ότι αναλαμβάνει αυτή τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης του Παναγιώτη Μποτσιβάλη από την προεδρία της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι κινήσεις θα μπουν στην τελική ευθεία από την Τετάρτη και μετά, με τη διοίκηση να αναζητά άμεσα δύο ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, ονόματα που θα κάνουν… κλικ στον κόσμο του Ολυμπιακού και θα μπορούν άμεσα να βοηθήσουν την ομάδα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 7ης Ιανουαρίου με το Βελούχι εντός έδρας.

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις