Μπακάλης: «Έχουμε τη διάθεση να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας»

Στο ραδιόφωνο του “Βόλος 98.6 FM” και στην εκπομπή “CLASSICO” φιλοξενήθηκε ο Λάκης Μπακάλης, ο οποίος ευχήθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δει την ομάδα να ανακάμπτει το 2018. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων τόνισε επίσης πως η ομάδα του θα ενισχυθεί αν και οι μεταγραφές αυτή την περίοδο είναι δύσκολες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λάκη Μπακάλη στο “Βόλος 98.6 FM”:

“Υπάρχει διάθεση από τους ποδοσφαιριστές, υπάρχει διάθεση να τα αλλάξουμε όλα. Έχουμε διάθεση να αλλάξουμε τον αγωνιστικό ρυθμό και την εικόνα της ομάδας που δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Μέσα στα πλαίσια αυτού που επιτρέπεται, πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες, για να είμαστε πιο έτοιμοι τον καινούριο χρόνο”.

Για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν: “Θέλω να πιστεύω ότι θα ενισχυθεί η ομάδα, αν και απ’ όσο γνωρίζουμε όλοι, είναι δύσκολο να κολλήσει ένας καλός παίκτης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, γιατί οι καλοί παίκτες δύσκολα φεύγουν από τις ομάδες τους. Από τις ομάδες φεύγουν συνήθως αυτοί που είναι παραπονεμένοι, παρεξηγημένοι, αυτοί που δεν παίζουν ή έχουν κάποια άλλα προβλήματα”.

Τέλος ο Λάκης Μπακάλης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά: “Χρόνια πολλά σε όλον τον φίλαθλο κόσμο και σε σας που είστε πάντα κοντά σε όλες τις ομάδες. Να ευχηθώ μία διαφορετική χρονιά γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία, η οποία λείπει από τον καθένα μας. Εύχομαι και πιστεύω ότι για τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού το 2018 να δει μέρες ανάκαμψης”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις