Μπούις: «Έχουμε αποτύχει με τα αποτελέσματα»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Φάντζιο Μπούις στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης Νίκη Β. – Γ.Σ. Αλμυρού, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 0-1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ένας εκ των δύο προπονητών της Νίκης Βόλου:

 «Υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση και για το αποτέλεσμα και για την εικόνα της ομάδας. Δεν είμαστε σε καλή στιγμή για να μιλήσουμε και να δώσουμε εξηγήσεις, γιατί σκεφτόμαστε χίλια πράγματα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι «συγνώμη» σε όλους και να καθίσουμε αύριο με τη διοίκηση να δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα προχωρήσουμε»

Για την  ήττα που αποτελεί μια από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία της ομάδας: «Κάθε ήττα είναι ντροπή. Με κάθε σεβασμό για τον Αλμυρό, είναι κι αυτός στην Γ’ κατηγορία. Το όνομα δεν παίζει ρόλο. Είναι αυτά που είσαι και αυτά που δείχνεις.

Γενικά θα ήθελα να πω ότι εγώ όταν ήρθα πριν έναν χρόνο σχεδόν βρήκα μια μπάλα στην Ακαδημία. Πήραμε δέκα και δώσαμε τις πέντε στην πρώτη ομάδα για να κάνει προπόνηση. Για να λέγεσαι μεγάλη ομάδα χρειάζεσαι όλα αυτά που φτιάξαμε φέτος για να γίνουμε πάλι μεγάλη ομάδα. Προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε για να έχουμε αυτά που χρειάζονται για να παραμείνει η Νίκη μεγάλη ομάδα. Δεν αμφιβάλλω ότι είναι μεγάλη ομάδα, αλλά αυτά πρέπει να υπάρχουν στις βάσεις που δεν υπήρχαν. Μιλάω για γήπεδα προπόνησης, για το γήπεδο που φτιάξαμε και χίλια άλλα πράγματα.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα έχουμε αποτύχει. Δεν θέλω να βγάλω την ουρά μου απ’ έξω. Δεν φέρνουμε αυτά που πρέπει».

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι: «Σε κάθε ματς δυσκολευόμαστε να βάλουμε γκολ και με λίγες φάσεις από τον αντίπαλο δεχόμαστε γκολ. Εμείς στις τρεις-τέσσερις ευκαιρίες που δημιουργούμε δυσκολευόμαστε να βάλουμε ένα γκολ. Αυτή είναι γενικά η εικόνα μέχρι τώρα, όχι μόνο σήμερα».

Για την παρουσία των Τζιώρα και Γιάκοβλεφ στην ενδεκάδα παρά το γεγονός πως υπήρχε ενημέρωση από την ομάδα ότι είναι τραυματίες: «Από τη στιγμή που ο γιατρός κρίνει ότι μπορούν να παίξουν, γι’ αυτό ήταν στην ενδεκάδα. Περιμέναμε μέχρι τελευταία στιγμή. Ξέραμε ότι είχαν προβλήματα, αλλά ειδικά του Γιάκοβλεφ δεν ήταν κάτι για να μην παίξει. Μια ψύξη είχε. Ο Γιάκοβλεφ έλειπε την Πέμπτη και την Παρασκευή και το αντίστροφο ο Τζιώρας».

Για το τι θα γίνει από δω και στο εξής: «Δεν ξέρω. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε. Τα πάντα μπορούν να γίνουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις