Μωυσίδης: «Τελικός με το Βελούχι»

Συνέντευξη στο Evytania Sport και στον Δημήτρη Κολλημένο παραχώρησε ο Σεραφείμ Μωυσίδης χαρακτηρίζοντας “τελικό” τον κυριακάτικο αγώνα με το Βελούχι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ως μία καλή ευκαιρία η Νίκη Βόλου να κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Η συνέντευξη και το αφιέρωμα όπως δημοσιεύτηκε στο Evrytaniasport.blogspot.gr:

“Η ιστορική Νίκη Βόλου υποδέχεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το Βελούχι για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Σεραφείμ Μωυσίδης παραχώρησε μίνι συνέντευξη στο Evrytania Sport. Ο 27χρονος μέσος επισημαίνει πως η πορεία της ομάδας του δεν είναι αντιπροσωπευτική της ιστορίας της και θα πρέπει οι Βολιώτες να ανακάμψουν το συντομότερο δυνατόν.
Η βαθμολογία δεν είναι ενδεικτική της αξίας της ομάδας και το συγκρότημα των Μπούις-Ξηροφώτου αντιμετωπίζει κάθε ματς ως τελικό, παλεύοντας έως το τελευταίο λεπτό. Το βάρος της φανέλα είναι μεγάλο και πρέπει να αντιστρέψουν την κατάσταση, η οποία δεν είναι ευνοϊκή έως τώρα. Χαρακτηρίζει ως επικίνδυνη ομάδα τον ΑΠΟΚ και οι γηπεδούχοι θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για τους τρεις βαθμούς.
Ο Σεραφείμ Μωυσίδης έχει γεννηθεί στις 27 Απριλίου του 1990 και είναι ένας ποδοσφαιριστής με πληθώρα παραστάσεων σε Β΄ και Γ΄ Εθνική. Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις ακαδημίες της Ιταλικής Μπρέσια, στον Βύζαντα Μεγάρων, στην Αναγέννηση Επανωμής, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στον Παναιγιάλειο, που ήταν η περυσινή του ομάδα. Υπήρξε επίσης μέλος της Νίκης το διάστημα 2008-2010, πρώτη του επαγγελματική ομάδα στην Ελλάδα. Στα αξιοσημείωτα η παρουσία στην Εθνική παίδων και η δοκιμή του στη Λίβερπουλ.

Η συνέντευξη είναι η ακόλουθη:

Evrytania Sport: Σεραφείμ μίλησε μας για την πορεία της Νίκης Βόλου.
Σεραφείμ Μωυσίδης: «Νομίζω ότι η μέχρι τώρα πορεία μας δεν αντικατοπτρίζει την αξία μας σαν ομάδα, αλλά και την ιστορία της. Οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να αναθαρρήσουμε αρχής γενομένης από την Κυριακή. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τις απώλειες που είχαμε, αν και δεν αξίζαμε να χάσουμε πολλούς βαθμούς που απωλέσαμε. Από εδώ και πέρα κοιτάμε μπροστά και επιβάλλεται να ανακάμψουμε τόσο για εμάς, όσο και για τον κόσμο της ομάδας.»

Evrytania Sport: Σας προβληματίζει η μέτρια βαθμολογική συγκομιδή;
Σεραφείμ Μωυσίδης: «Η βαθμολογία είναι κάτι που μας προβληματίζει σίγουρα, γιατί δεν είναι ενδεικτική ης αξίας της ομάδας. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια πλέον και δεν έχουμε πάρα να βλέπουμε κάθε ματς σαν τελικό και να παλεύουμε για τη νίκη μέχρι τελευταίο λεπτό.»

Evrytania Sport: Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για την συνέχεια;
Σεραφείμ Μωυσίδης: «Στόχος της ομάδας δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη σε κάθε ματς. Το επιβάλλει η ιστορία της ομάδας, η φανέλα, ο κόσμος που μας στηρίζει και θέλουμε να το ανταποδίδουμε κάθε Κυριακή. Όσο δύσκολα και αν φαίνονται τα πράγματα είναι τότε που πρέπει να βγούμε μπροστά οι παίχτες και να σηκώσουμε το βάρος της φανέλας και της ανάγκης για επιτυχίες. Νομίζω πως έχουμε όλα τα εχέγγυα σαν ομάδα να αντιστρέψουμε την κατάσταση.»

Evrytania Sport: Κλείνοντας θα θέλαμε να μας σχολιάσεις το επερχόμενο μας της Κυριακής με το Βελούχι.
Σεραφείμ Μωυσίδης: «Όσον αφορά το ματς της Κυριακής είναι ματς τελικός, όπως προείπα. Θέλουμε την νίκη για ένα νέο ξεκίνημα. Δεν είναι καθόλου εύκολο, έχουμε μια επικίνδυνη ομάδα απέναντι μας και θα δώσουμε ότι έχουμε για την νίκη. Περιμένουμε την Κυριακή σαν λιοντάρια στο κλουβί, για να κερδίσουμε.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις