Επιστροφή με διπλές προπονήσεις για τη Νίκη Βόλου

Σε ρυθμούς προπονήσεων ξαναμπαίνουν από σήμερα οι παίκτες της Νίκης Βόλου μετά την ολιγοήμερη άδεια που τους έδωσε η διοίκηση για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Το πρόγραμμα μέχρι την Πρωτοχρονιά περιλαμβάνει μία προπόνηση σήμερα (27/12) και διπλές μέχρι την τελευταία Κυριακή του έτους.

Οι συσκέψεις μεταξύ της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είναι καθημερινές όπου εξετάζονται όλες οι προτάσεις που καθημερινά πέφτουν στο “τραπέζι”. Πρώτο μέλημα είναι η απόκτηση ενός στόπερ που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σεραφείμ Μωυσίδη, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά από εισήγηση του προπονητικού διδύμου και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. “Διαφορά φιλοσοφίας” ήταν η επίσημη θέση του αντιπροέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Βενέτη, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον “Βόλος 98.6 FM”. Ο παίκτης που θα πάρει θέση δίπλα στον Καρτσαμπά στο κέντρο της άμυνας θα πρέπει να έχει παιχνίδια στα πόδια του ώστε να μην χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να αποτελεί λύση με το λιγότερο δυνατό ρίσκο.

Εκτός του κεντρικού αμυντικού στον μεταγραφικό σχεδιασμό υπάρχουν ακόμη 2-3 θέσεις που θα επιχειρηθεί ενίσχυση και ήδη βολιδοσκοπούνται ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα. Στη διοίκηση είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε η ομάδα να κατακτήσει τη 2η θέση και όσο πιο κοντά στην κορυφή γίνεται και γι’ αυτό τον λόγο θα επιχειρηθεί ο ποιοτικός εμπλουτισμός του ρόστερ της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις