“Φορτσάρει” για τέσσερις παίκτες η Νίκη

Με μία μεσημεριανή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα (29/12) η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 7 Ιανουαρίου όπου οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Ρήγα στο Βελεστίνο.

Στη σημερινή προπόνηση θα λάβουν μέρος και οι τρεις από τους τέσσερις παίκτες που πήραν δύο μέρες επιπλέον άδεια για να επισκεφθούν τις οικογένειές τους, στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Πιο συγκεκριμένα οι Μπάιριτς, Ντόλγκι και Γενιτσαρίδης επιστρέφουν στη βάση τους και να πάρουν κανονικά μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας τους. Ο Αντρέι Γιάκοβλεφ πιθανότατα θα απουσιάσει από τη σημερινή (29/12) προπόνηση καθώς η συμμετοχή του στην υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν θα εξαρτηθεί από τη συζήτηση που θα γίνει μεταξύ του τεχνικού τιμ, της διοίκησης και του ποδοσφαιριστή.

Το τεχνικό δίδυμο έχει καταθέσει στη διοίκηση του τμήματος την έκθεσή της για τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, με τη Δ.Ε. να βρίσκεται σε επαφή και συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους, την απάντηση των οποίων αναμένει πολύ σύντομα. Η Νίκη Βόλου αναμένεται να αποκτήσει 3-4 ποδοσφαιριστές, ενώ αντίστοιχες θα είναι οι αποχωρήσεις από την ομάδα. Η εύρεση του αντικαταστάτη του Σεραφείμ Μωυσίδη αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους της Νίκης ενώ στην αναζήτηση περιλαμβάνεται και ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει τις δύο πτέρυγες της επίθεσης.

Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν ως την Κυριακή (31/12) ενώ την πρωτοχρονιά οι παίκτες θα έχουν ρεπό για να επανέλθουν στην προετοιμασία, μία μέρα μετά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις