Φάτσης: «Διοικητικά πιο δυνατοί το 2018»

O πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης έδωσε τις δικές του ευχές στους παίκτες του τμήματος ποδοσφαίρου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η αντίστοιχη Δ.Ε. για να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια, το 2017.

Αναλυτικά ο κ. Φάτσης δήλωσε:

“Στο διάστημα που είμαστε διοίκηση της ομάδας πετύχαμε πάρα πολλά. Καταφέραμε να επαναφέρουμε την αξιοπιστία της ομάδας. Παίκτες που δεν ήθελαν να έρθουν, προμηθευτές που φοβότανε να μας προμηθεύσουν πράγματα. Ένα στοίχημα που το κερδίσαμε. Ένα δεύτερο ήταν να αλλάξουμε το επίπεδο της εκγύμνασής σας αλλά και τις συνθήκες των αγώνων σας, ερχόμενοι στο Πανθεσσαλικό. Αυτό ήταν ένα δεύτερο στοίχημα που κερδίσαμε. Δημιουργήσαμε μία κατάσταση εδώ στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού ώστε να γίνετε μία οικογένεια, μία κατάσταση που θα ζήλευαν ακόμη και επαγγελματικές ομάδες υψηλότερων κατηγοριών.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, κάποια ατυχή αποτελέσματα δεν μας επέτρεψαν να είμαστε κοντά στην κορυφή, όμως είναι τέτοιο το DNA αυτής της ομάδας, που όσα προβλήματα και αν παρουσιάζονται αυτή η ομάδα γίνεται πιο οικογένεια και πιο δυνατή. Θεωρώ πως πρέπει να παραμείνουμε ως οικογένεια και όπως αγωνιάτε τώρα να πάτε στις οικογένειές σας για να αλλάξετε το νέο έτος, έτσι θα πρέπει να αισθάνεστε όταν θα είναι να επιστρέψτε, ότι σας περιμένει μία άλλη οικογένεια, για την οποία ο ένας θα δουλέψει για τον άλλο.

Είχαμε επίσης και δύο ατυχείς τραυματισμούς, του Αλέξανδρου Αναστασίου και του Νίκου Παπαδήμα, που και πάλι η ομάδα τους αντιμετώπισε ως οικογένεια. Αυτά τα παιδιά θα τα δούμε το 2018 στους αγωνιστικούς χώρους. Εύχομαι να είναι και τα τελευταία περιστατικά τραυματισμών της ομάδας.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να πω πως τα προβλήματα σε ότι αφορά τη διοίκηση, τη δυνάμωσαν παρά την απογοήτευσαν. Ήδη με τον ερχομό του Παντελή Πρόγκνι, ως γενικού αρχηγού και την πρόθεση και τη διάθεση του Νίκου Ιμεράι να μπει λίγο πιο δυνατά στα πράγματα της ομάδας, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως διοικητικά θα είμαστε πιο δυνατά φέτος, το 2018. Η ομάδα θα είναι θωρακισμένη απ’ όλες τις απόψεις. Παιδιά τα οποία αποχώρησαν θα αντικατασταθούν με παιδιά τα οποία θα προσφέρουν στην ομάδα και θέλουμε από εσάς να λειτουργήσετε με αυτόν τον σκοπό. Να γίνετε πιο δυνατοί, να έχουμε έναν 2ο γύρο πετυχημένο. Στόχος μας είναι η 2η θέση. Δεν ξέρουμε μέχρι τέλος του πρωταθλήματος τι θα γίνει στη βαθμολογία γιατί εκκρεμούν πάρα πολλές καταστάσεις. Για μας η 2η θέση είναι σαν να παίρνουμε πρωτάθλημα. Για να το λέμε αυτό εμείς ως διοίκηση, σημαίνει ότι κάτι ξέρουμε παραπάνω.

Να ευχηθώ υγεία σε όλους και το 2018 να πάμε όλοι μαζί τη Νίκη Βόλου εκεί που ανήκει.
Καλή χρονιά”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις