Ιμεράι: «Η ομάδα θα θωρακιστεί απ’ όλες τις πλευρές»

Απογοητευμένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και πεπεισμένος πως με δουλειά θα πάει ψηλότερα, εμφανίστηκε ο Νίκος Ιμεράι στην εορταστική εκδήλωση για τον αποχαιρετισμό του 2017, στα γραφεία της Νίκης στο Πανθεσσαλικό. Σε συμπληρωματικές του δηλώσεις προς τα ΜΜΕ τόνισε πως η ομάδα θα ενισχυθεί με σκοπό να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο για φέτος αλλά και για του χρόνου.

Ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο στη διοίκηση του τμήματος δήλωσε απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ:

“Σας εύχομαι να έχετε μία καλή χρονιά με υγεία. Πιστεύω πως με δουλειά να κάνουμε την ομάδα καλύτερη και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Η ομάδα με τη δική μας βοήθεια αλλά και τη δική σας θα πάει ψηλότερα και θα βρίσκεται σε καλύτερη θέση.

Μέχρι στιγμής είμαι απογοητευμένος με αυτήν την ομάδα που προσπαθήσαμε να τη φτιάξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Κάναμε λάθη αλλά από τα λάθη μας θα μάθουμε και θα γίνουμε καλύτεροι. Το ελπίζω.

Εμείς από την πλευρά της διοίκησης θα προσπαθήσουμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας οπότε και από εσάς (σ.σ. ποδοσφαιριστές) περιμένουμε το ίδιο.
Η ομάδα από εδώ και μπρος θα είναι θωρακισμένη από όλες τις απόψεις και θα δουλέψουμε όλοι μαζί καλύτερα.
Σας εύχομαι μία καλή χρονιά με υγεία και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε”.

Ο Νίκος Ιμεράι κάνοντας συμπληρωματικές δηλώσεις στα ΜΜΕ και ευχόμενος προς όλον τον κόσμο για τον ερχομό του νέου έτους, είπε:

“Να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο ευτυχία και υγεία. Όπως γνωρίζετε έχω αναλάβει μία πιο ισχυρή θέση στην ομάδα με σκοπό να την βοηθήσω περισσότερο. Να είστε βέβαιοι πως η ομάδα θα θωρακιστεί από όλες τις πλευρές. Θα γίνουν καλές μεταγραφές. Είμαστε σε επαφές με ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να έχει κλείσει κάποιος. Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος αρχίζει στις 2 Ιανουαρίου, οπότε θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.

Η ομάδα έχει νέο αρχηγό, κάτι που πιστεύω πως χρειαζόταν και γενικότερα θα δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα που θα την έχουμε και για του χρόνου.
Μπορεί να ξυπνήσαμε λίγο αργά, όμως καλύτερα αργά παρά ποτέ”.

Για το τι αλλάζει σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα σε σχέση με τον πιο ενεργό ρόλο που αναλαμβάνει

“Ο ρόλος μου δεν ήταν τόσο ενεργός το προηγούμενο χρονικό διάστημα και είναι αλήθεια πως δεν το επιδίωκα κιόλας. Όμως αυτή η ομάδα εμένα με γεμίζει ψυχικά, ακούω τον ύμνο της και ανατριχιάζω, γι’ αυτόν τον λόγο βοηθάω. Αποφάσισα να μπω πιο ενεργά ώστε να τη βοηθήσω ακόμη περισσότερο και να διορθωθούν κάποια λάθη που γίνονταν. Σκοπός μου είναι να είμαι και του χρόνου και όσο χρειάζεται για να βοηθήσω.

Η Νίκη Βόλου είναι ένας τεράστιος σύλλογος που με μία καλή διοίκηση που να μην κάνει λάθη, πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά και ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια.

Καλή χρονιά και υγεία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις