Χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς ο Γ.Σ. Αλμυρού

Για 3η συνεχόμενη αγωνιστική ο Γ.Σ. Αλμυρού έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τους «κυανόλευκους» να χάνουν με 1-0 στο Προάστιο από τον ΑΟ Σελλάνων. Οι «κυανόλευκοι» με 10 βαθμούς στο ενεργητικό τους (έχουν κάνει το ρεπό τους) βρίσκονται στην 5η θέση του 4ου ομίλου.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη στο 20′ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, με τον Κοντοβά να μην κάνει καλό κοντρόλ μέσα στην περιοχή. Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 23′ ο Βουκομάνοβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια ο Αλμυρός προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με τον Φλίγκο να χάνει την ευκαιρία στο 30′, ενώ στο 39′ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, με τον Κοντό να σουτάρει και τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Σταυράκη.
Στην επανάληψη ο ΓΣΑ ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει το ματς, παίρνοντας τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Χάθηκαν ευκαιρίες από τους Νάκα, Φλίγκο, Κωτσιαρίδη και Κιπτίου, με αποτέλεσμα ο ΑΟ Σελλάνων να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και τον Αλμυρό να γνωρίζει την δεύτερη ήττα (είχε χάσει και από τον Αστέρα στην Ιτέα με 3-1).
Διαιτητής: Τσιτσανούδης (Λάρισας).
Βοηθοί: Δεδικούσης, Παραφέστας (Λάρισας).
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Κουτσόπουλος, Μετούσι, Τζάνης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Μάττας, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης (65′ Δανιήλ), Κοντός (90′ Βουτσέλας), Μπλατσέρης, Βουκομάνοβιτς (75′ Παπαδημητρόπουλος).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Στουρνάρας, Χολέβας, Κυριάκος (46′ Αλεξανδρής), Μπαρούτας, Σαββίδης, Βούλγαρης (46′ Νάκας), Κιπτίου, Φλίγκος, Κοντοβάς (80′ Καψιώτης), Κωτσιαρίδης.

  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις