Θέλει να… φρενάρει τον ΝΠΣ Βόλος ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Συνάντηση κορυφής έχουμε σήμερα (3/12, 15.00) το στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», όσον αφορά τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Και αυτό διότι θα κοντραριστούν οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, ο Γ.Σ. Αλμυρού και ο ΝΠΣ «Βόλος».

Ο ΓΣΑ θα επιδιώξει να «φρενάρει» τον πρωτοπόρο σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Προέρχονται από τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχθούν γκολ και τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζουν ως η μόνη απειλή για την αντίπαλη ομάδα.
Η τελευταία τους ήττα καταγράφηκε στην 7η αγωνιστική από τον Α.Ο. Σελλάνων με 1-0, στο γήπεδο του Προαστίου Καρδίτσας. Στη συνέχεια έκαναν το «τρία στα τρία», επικρατώντας εντός έδρας του Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-0, ενώ κέρδισαν εκτός έδρας με το ίδιο σκορ, 1-0, την Θήβα και τη Νίκη.
Χωρίς τον οργανωτή του παιχνιδιού του θα αγωνιστεί σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού. Ο Κώστας Κιπτίου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη στον προηγούμενο αγώνα με τη Νίκη. Πρόκειται για πολύ σημαντική απώλεια, όπως είναι και αυτή του αμυντικού Χρήστου Χολέβα, ο οποίος παραμένει τραυματίας.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Κοντογεωργάκης, Καψιώτης, Φαράντος, Τσιάτσιος, Μπαρούτας, Κυριάκος, Κόκκας, Τσόγκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Σαββίδης, Θωμαΐδης, Βούλγαρης, Κωτσιαρίδης, Κοντοβάς, Νάκας, Φλίγκος, Κρανάς, Μπιρμπίλης, Πρατής, Δήμος.
Από την ΕΠΣ Θεσσαλίας είναι το σημερινό διαιτητικό τρίο, αποτελούμενο από τους Δημήτρη Ρούση, Χρήστο Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Σακκά. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ιωάννης Κρίκης της ΕΠΣ Τρικάλων.

  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις