Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους παίκτες του Γ.Σ. Αλμυρού (photos)

Δώρα στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και στους φροντιστές του ποδοσφαιρικού τμήματος μοίρασε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:

«Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του καινούργιου χρόνου, η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε ένα εορταστικό κλίμα αλλά και σε κλίμα ικανοποίησης για το έργο που παράγεται στην ομάδα ποδοσφαίρου, το οποίο απεικονίζεται και στη δεύτερη θέση που κατέχει ο Γ.Σ.Α. στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μοίρασε δώρα στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και φροντιστές του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο προπονητής Κώστας Σταματίου ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά και του ρεπό που έχει η ομάδα την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, έδωσε πενθήμερο ρεπό στους παίκτες του να περάσουν με τις οικογένειές τους και τους δικούς τους ανθρώπους τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος κάτω από τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, κρατώντας χαμηλούς τόνους, έχοντας τη στήριξη των φιλάθλων της και των επαγγελματιών του Αλμυρού, προσπαθεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες αυτού του πρωταθλήματος.
Ευχόμαστε, στους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές και σ’ όλους τους φιλάθλους μας χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία να υποδεχθούμε το Νέο Έτος».

 

  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις