ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: «Δεν ζητήσαμε εισιτήρια γιατί δεν έχουμε οπαδούς»

Μοιράσου το άρθρο

Τους λόγους για τους οποίους δεν ζήτησε εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, διευκρινίζει με χθεσινοβραδυνή της ανακοίνωση η διοίκηση του Βόλος ΝΠΣ.

Σύμφωνα μ’ αυτή, η ομάδα δεν έχει οπαδούς και στόχος είναι η δημιουργία νέων φιλάθλων που θα αγαπούν πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο. Έτσι όσοι φίλοι του Βόλος ΝΠΣ θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα πρέπει να αγοράσουν κανονικά το εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού και να καθίσουν στις προβλεπόμενες κερκίδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει αποδέκτες δεκάδων τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων που αφορούν τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής μεταξύ της Νίκης Βόλου και της ομάδας μας που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ενημερώνουμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ο Volos NFC δεν έχει οπαδούς και για το λόγο αυτό δεν ζητήσαμε εισιτήρια από τη διοίκηση της Νίκης Βόλου για τον αγώνα της Κυριακής.

Στόχος μας είναι η δημιουργία νέων φίλων της ομάδας μας. Ως εκ τούτου καλούμε όλους τους φιλάθλους που αγαπούν πάνω και πρώτα απ’ όλα το ποδόσφαιρο να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού αγοράζοντας το εισιτήριο τους από τα εκδοτήρια του σταδίου, με την ευχή όλων μας να απολαύσουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα αντάξιο της δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες.

Και μην ξεχνάτε ότι ζούμε στην ίδια πόλη, όπου δεν μας χωρίζει τίποτα και μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά.

  • ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις