ΝΠΣ Βόλος: Με Αμβρυσσέα σε ακόμη μία ποδοσφαιρική γιορτή

Στην έδρα του επιστρέφει ΝΠΣ Βόλος μετά από δύο αγωνιστικές φιλοξενώντας τον Αμβρυσσέα Διστόμου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η διοίκηση της ομάδας καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το “παρών” στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για να απολαύσουν τον αγώνα που θέλει να αποτελέσει μία ποδοσφαιρική γιορτή. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Επειτα από δύο αγωνιστικές ο Volos NFC επιστρέφει στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης όπου υποδέχεται τον Αμβρυσσέα Διστόμου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση του Volos NFC, για μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση στοχεύει να μετατρέψει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε μία ποδοσφαιρική γιορτή, ώστε να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο. Γι αυτό το λόγο καλεί όλους τους μικρούς μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους να βρεθούν στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, ώστε να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες του γηπέδου.

Σημειώνεται ότι στα παιδιά, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου, θα μοιραστούν δωρεάν μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας, ενώ θα τους δοθεί και από ένα αναψυκτικό ή χυμό.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Υδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις