Εύκολο έργο με Βελούχι σήμερα για ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Με στόχο να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του, ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται σήμερα στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης το Βελούχι, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» με εννέα νίκες και μία ήττα (έχουν κάνει και το ρεπό τους), βρίσκονται στην κορυφής της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από τον δεύτερο της κατάταξης ΓΣ Αλμυρού.
Το έργο του ΝΠΣ Βόλος είναι θεωρητικά εύκολο, καθώς απέναντί του θα βρει την χειρότερη ομάδα του ομίλου, καθώς το Βελούχι με έξι βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση, ενώ διαθέτει και την χειρότερη άμυνα με 23 γκολ παθητικό. Την περασμένη αγωνιστική δέχθηκε έξι γκολ από τη Νίκη (6-0) και σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον πρωτοπόρο του ομίλου, αλλά και την ομάδα με την παραγωγικότερη επίθεση (27 τέρματα).
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες και ο Ισπανός τεχνικός Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Καμπαγιέρο (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες). Οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή είναι οι Μπουργάνης, Φαρμάκης, Τζελίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Ζέρης, Πίτου Γκαρσία, Ντεντάκης, Καλαμίδας, Ντόσης, Μάντζης, Πέντα, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, Μηλιώτης, Διμηνάς, Κυπαρίσσης, Σαλαμούρας.
Η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί όλους τους μικρούς μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους να βρεθούν στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, ώστε να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες του γηπέδου.
Οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Ύδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου. Οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη).
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Παυλίδης της ΕΠΣ Ημαθίας και βοηθοί οι Κώστας Γιάντσης, Γιώργος Χριστοδούλου από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Κώστας Κουρδής της ΕΠΣ Λάρισας.

  • ΝΠΣ Βόλος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις