Έτοιμος για νέο “τρίποντο” με Διγενή ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και στον Διγενή Νεοχωρίου, η οποία διεξάγεται σήμερα στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, ανοίγει την αυλαία της 13η αγωνιστικής, τελευταίας του πρώτου γύρου, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» με δέκα νίκες σε έντεκα παιχνίδια βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά ασφαλείας οκτώ βαθμών από τον δεύτερο της κατάταξης ΓΣ Αλμυρού. Εντός έδρας έχουν το απόλυτο και φιλοδοξούν σήμερα να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους.
Ο Ινάσιο Καμπαγιέρο επιστρέφει, καθώς εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ισπανό τεχνικό, Χουάν Φεράντο, ο οποίος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι και στη συνέχεια ο τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Μπουργάνης, Ζέρης, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Διμηνάς, Φαρμάκης, Μάντζης, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Κυπαρίσσης, Ηλιάδης, Ντόσης, Πίτου Γκαρσία, Μηλιώτης, Σαλαμούρας, Γκαλίτσιος.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος τονίζεται πως οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Ύδρας), αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη), ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου. Οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη).

  • ΝΠΣ Βόλος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις