Παρελθόν από τα Φάρσαλα, Κόλα, Λόλας και Μανιώτης

Παρελθόν αποτελούν από τον Αχιλλέα Φαρσάλων τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Κλεβί Κόλα, Βασίλη Λόλα και Αναστάση Μανιώτη οι οποίοι ήδη αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου και οι δηλώσεις των Κόλα και Λόλα:

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων

«Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αναστάση Μανιώτη, Βασίλη Λόλα και Κλεβί Κόλα.
Σύσσωμη η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τους τρεις ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους με υγεία και κάθε επιτυχία.»
Οι τρεις ποδοσφαιριστές δήλωσαν για τη λύση της συνεργασίας τους με τον σύλλογο των Φαρσάλων:

Κλεβί Κόλα

«Η αποχώρηση μου από την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων έλαβε χώρα για προσωπικούς λόγους δικούς μου και μόνο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Διοίκηση του Συλλόγου για την κατανόηση και την άψογη συμπεριφορά της προς το πρόσωπο μου σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους προπονητές που συνεργάστηκα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου οι οποίοι είναι πρωτίστως εξαιρετικοί χαρακτήρες και μετέπειτα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.
Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων την οποία νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που υπηρέτησα αυτό το χρονικό διάστημα, να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και να ευχηθώ η ομάδα να έχει υγεία και να πετύχει τον στόχο της»

Βασίλης Λόλας

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους του Αχιλλέα Φαρσάλων με τους οποίους συνεργάστηκα αυτό το διάστημα που φόρεσα την φανέλα του Ιστορικού Συλλόγου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδος τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους συνεργάστηκα και να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο για την στήριξη του.
Μέσα από την ομάδα του Αχιλλέα ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά έζησα πολλές όμορφες στιγμές και ένιωσα σαν να βρισκόμουν πραγματικά σε μια οικογένεια που είχα πάντα την στήριξη της σε ότι και αν χρειάστηκε.
Αποχώρησα από τον Σύλλογο ξεκάθαρα και μόνο για δικούς μου οικογενειακούς λόγους.
Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και πάντα θα θυμάμαι την ομάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις»

  • Αχιλλέας Φαρσάλων

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις