«Αφετηρία για μία εξίσου δυναμική συνέχεια για τον Αμβρυσσέα»

 Τις ευχές του για το 2018 διαμήνυσε ο πρόεδρος του Αμβρυσσέα Διστόμου, Ηλίας Καβαλαγιός, ελπίζοντας πως η νέα χρονιά, θα αποτελέσει την αφετηρία μιας εξίσου δυναμικής συνέχειας και επιτυχιών για την ομάδα της Βοιωτίας.

Αναλυτικά:

«ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ»

«Φίλες και φίλοι, λίγο πριν τον ερχομό του Νέου Έτους και αφήνοντας πίσω μας μία εξαιρετικά πετυχημένη χρονιά για τον αγαπημένο μας σύλλογο, με την κατάκτηση του πρωτάθληματος στην Α’ Βοιωτίας αλλά και την πολύ καλή πορεία μας στο μισό του πρωταθλήματος – στην παρθενική μας εμφάνιση στη Γ’ Εθνική – Ευχή μας είναι η νέα χρονιά, να αποτελέσει την αφετηρία μιας εξίσου δυναμικής συνέχειας και επιτυχιών για τον Αμβρυσσέα, την ομάδα του χωριού μας, που εκπροσωπεί τον Νομό Βοιωτίας επάξια σε εθνικό πρωτάθλημα.

– Η συμβολική έναρξη του Νέου Έτους να γίνει η αφορμή και το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα διεκδικώντας όλα αυτά που θα επιτρέψουν στον σύλλογο μας να αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς και να λυθεί κυρίως «το γηπεδικό πρόβλημα» ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μην αποτελεί αγκάθι ο τόπος προπόνησης και η έδρα που αγωνιζόμαστε για τους ποδοσφαιριστές μας .

– Όλοι μαζί αποφασισμένοι και ενωμένοι προσδοκούμε και απαιτούμε ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του Αμβρυσσέα που θα είναι πόλος έλξης για τους νέους της ευρύτερης περιοχής.

Με το βλέμμα στο μέλλον με μοναδικό στόχο να γίνουμε καλύτεροι, σας ευχόμαστε ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό 2018, με υγεία, αισιοδοξία, δύναμη και επιτυχίες !

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
Για το Δ.Σ.
Π.Ο. ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Καβαλαγιός»

  • Αμβρυσσέας Διστόμου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις