Μέτοχοι του ΟΦΗ προς τους παίκτες: Κάντε υπομονή

Υπομονή ζήτησε από τους παίκτες η διοίκηση του ΟΦΗ, μέχρι να λάβουν κάποια από τα χρήματα που τους οφείλονται. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έκαναν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο ενώ το παρώνέδωσαν και μέτοχοι. Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομάδα του Ηρακλείου αναφέρει:

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου (6/1) με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ. Στην προπόνηση της Πρωτοχρονιάς, βρέθηκε αντιπροσωπεία των μετόχων και ευχήθηκε στους παίκτες ένα 2018 με υγεία. Παράλληλα κόπηκε η βασιλόπιτα και οι τυχεροί ήταν οι Κοιλιάρας, Φαζός, Παπαστεριανός και Ποτουρίδης, οι οποίοι κέρδισαν δώρα και χρηματικά ποσά.

Εκ μέρους των μετόχων της ΠΑΕ βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οι κ.κ. Μανόλης Ορφανάκης και Γιάννης Φασομιτάκης, αλλά και εκ μέρους της ομάδας οι κ.κ. Κώστας Ζερβάκης και Δημήτρης Αποστολάκης. Ο κ. Ορφανάκης ευχήθηκε στους παίκτες του ΟΦΗ ένα 2018 με υγεία και επιτυχίες. Ενώ ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν μερικές μέρες υπομονή, καθώς από τους μετόχους γίνονται προσπάθειες, ώστε να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ηδη οι παίκτες του ΟΦΗ έλαβαν κάποια χρήματα, ενώ και την Τρίτη (2/1) θα πάρουν ένα ακόμη ποσό έναντι της οφειλής που υπάρχει προς αυτούς. Στόχος των μετόχων είναι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (1/1) συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, με απόντες τους Μάρτος, Ορτέγκα και Λεάλ, για τους οποίους γίνεται προσπάθεια, απο τους μετόχους ώστε να επιστρέψουν άμεσα στην ομάδα. Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη (2/1) το μεσημέρι (3μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».

  • ΟΦΗ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις