Νίκες για γυναίκες και κορασίδες του Γ.Σ. Βόλου στο βόλεϊ

Με νίκη προχώρησε η ομάδα γυναικών του Γ.Σ. Βόλου για τη 3η αγωνιστική του ειδικού τουρνουά ανόδου της ΕΣΠΕΚΕΛ. Επικράτησε του Ερμή Αγιάς και παρέμεινε στη διεκδίκηση της πρώτης τριάδας. Το τελικό σκορ ήταν 3-0 σετ (25-14,25-23,25-22). Στο 1ο σετ ο Γυμναστικός…

…επικράτησε σε όλους τους τομείς. Αντίθετα στο 2ο δεν έδειξε την πρέπουσα προσοχή, έδωσε ελπίδες στον αντίπαλο μέχρι τα μισά του σετ, αλλά τρεις αλλαγές με δύο κορασίδες (διαγώνιο-ακραία) και την κεντρικό από τη θέση του σερβίς αφύπνισαν την ομάδα και γύρισε το σετ με 25-23. Στο 3ο σετ είχε τον έλεγχο και μόνο λίγο προς το τέλος χαλάρωσε αλλά τελικά επικράτησε. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Α.Ο.Τυρνάβου.
ΓΣ Βόλου: (Γιόλας Απ,-Ζήκος Ιω.)Τσαπραΐλη,Τρυπίλα, Πατσή, Ράμπου, Παιχνιδοπούλου, Μπαντέλη, Πατσιαλά, Ραμιώτη(L) και οι κορασίδες Τσελεπή(L), Σίμου, Τζαμτζή, Γιόλα.
Νίκη σημείωσαν και οι κορασίδες με αντίπαλο το Γ.Σ. Φαρσάλων με 3-1σετ (25-17,22-25,25-17,25-15). Αυτή ήταν η 5η νίκη για τις κορασίδες του Γ.Σ Βόλου στο πρωτάθλημα.
ΓΣ Βόλου: (Γιόλας Απ.-Ζήκος Γιαν.) Κωστή,Τσελεπή, Γιόλα, Μήτα, Τζαμτζή, Σίμου,Κωστοπούλου, Γιαμάκου, Αντωνίου, Βουζαξάκη (L) και οι παγκορασίδες Μακρή,Ζήκου
Τέλος για το πρωτάθλημα παγκοράσιδων Β (3η αγωνιστική) οι μικρές αγωνίστηκαν με τη Νίκη Βόλου όπου προηγήθηκαν 0-2 σετ, αλλά οι αλλαγές προσώπων που είναι και η φιλοσοφία της ομάδος σε αυτή την ηλικία ,για συμμετοχή όλων των παιδιών έφερε τη ανατροπή και την ήττα με 3-2 σετ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις