Χ. Σπαθής: Δίκαιο το απότελεμα με Αλμυρό

O Χρήστος Σπαθής εκπροσωπώντας το τεχνικό επιτελείο του Ρήγα Φεραίου στις δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού αναφέρθηκε στις σχέσεις με τον Λάκη Μπακάλη, ενώ για το ματς υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι μια άβολη στιγμή για μένα, μια και για πρώτη φορά βρίσκομαι σε αντίπαλο στρατόπεδο με τον κόουτς κ. Μπακάλη. Τόσα χρόνια ήμασταν στην ίδια πλευρά. Πλέον τα έχει φέρει η τύχη να βρισκόμαστε σε άλλες ομάδες, με την καθεμία να έχει τους δικούς της στόχους.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ήταν ένα τοπικό ντέρμπι που ήταν λογικό να πάει στο πάθος και τη δύναμη. Έγιναν πολλές μονομαχίες τόσο χαμηλά, όσο και στον αέρα. Από την πλευρά μας, όσα δουλέψαμε στο ανασταλτικό κομμάτι μπορώ να πω ότι τα εφαρμόσαμε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Από κει και πέρα μας προβλημάτισε κάπως το ότι δεν γινόταν σωστά η μεταβίβαση της μπάλας στον κατάλληλο χρόνο, ώστε να απειλήσουμε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Βρήκαμε τους χώρους, αλλά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε κάποια μεγάλη ευκαιρία.
Κατά την προσωπική μου γνώμη το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Για μας ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι από το οποίο πήραμε έναν σημαντικό βαθμό. Πλέον κοιτάμε την επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση, το εντός έδρας ματς με το Βελούχι στο οποίο θα επιδιώξουμε την κατάκτηση των τριών βαθμών για να αναρριχηθούμε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Γ.Σ. Αλμυρού και στον κ. Μπακάλη, πάντα με υγεία».
Σε ερώτηση για το αν προστίθεται άγχος στους παίκτες για τη συνέχεια μια και έρχονται θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια, στα οποία η νίκη θα είναι αποκλειστικός στόχος, ο 29χρονος παίκτης-προπονητής είπε: «Το να υπάρχει λίγο άγχος είναι φυσιολογικό. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει. Εμείς πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να βελτιώσουμε κάποιες καταστάσεις στον τρόπο παιχνιδιού μας και ειδικότερα στην τελική μας επιλογή όταν φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή. Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά και θα δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι υλικό έχουμε, οπότε θα δράσουμε αναλόγως. Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις