Έβγαλε μόνος του τα… μάτια ο Ρήγας

Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Ρήγας Φεραίος γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 από το Βελούχι στο Βελεστίνο. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα των «κυανολεύκων» στο Βελεστίνο μετά το 2-3 από τον ΝΠΣ Βόλος. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν τα… μάτια μόνοι τους, κάνοντας στην ουσία δύο γκολ δώρο στο Βελούχι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με τον Γενιτσαρόπουλο, ενώ ο Νασιακόπουλς με πέναλτι στο 36′ ισοφάρισε για τον Ρήγα. Το 1-2 σημειώθηκε από τον Μπόγδανο στο 83′.
Ο Ρήγας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι , όμως στο 8′ το Βελούχι έφτασε στο γκολ. Ο Καρλιάμπας κατά λάθος τροφοδότησε τον Γενιτσαρόπουλο, ο οποίος πλάσαρε τον Παπαγιάννη, ο οποίος παρά την προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ (0-1).
Ο Ρήγας στη συνέχεια είχε αρκετές φάσεις με τους Τσιώλη (19′), Τσελεπή (25′), Γεωργατζή (30′) Χατζησταμάτη (27′) χωρίς κάποια από αυτές να έχει ευτυχή κατάληξη.
Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 35′. Ο Ν. Λάππας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τσελεπή και ο διαιτητής Σφέτσιας καταλόγισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε στο επόμενο λεπτό ο Νασιακόπουλος γράφοντας το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες για να γυρίσει το παιχνίδι, ωστόσο, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, στο 83′ έγινε το 1-2. Ο Χατζηαθανασίου έκανε λάθος γύρισμα με το κεφάλι, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Μπόγδανος, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο τέρμα των φιλοξενουμένων.
Ο Ρήγα στη συνέχεια προσπάθησε για το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι Τζοβάρας στο 89′ και στο 95′ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 91′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Χατζηαθανασίου.
Διαιτητής: Σφέτσιας (Σάμου).
Βοηθοί: Μπάλας, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων).
Κόκκινη: 91′ Χατζηαθανασίου (δεύτερη κίτρινη).
Κίτρινες: Σπαθής (4η) – Κόλλιας, Παχής, Γιαουπλάρι, Κατσαδούρος, Ι. Λάππας, Γενιτσαρόπουλος.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής (22′ λ.τρ. Γεωργατζής), Καρλιάμπας, Χατζησταμάτης (54′ Τζέκα), Νασιακόπουλος, Μπόρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής (63′ Παπακώστας).
ΒΕΛΟΥΧΙ: Λαμπρόπουλος, Κόλλιας, Παχής, Σιάτρας, Γιαουπλάρι, Κατσαδούρος, Ι. Λάππας, Ν. Λάππας, Μπακαλίδης (93′ Λέρης), Κακάβας (88′ Αθανασόπουλος), Γενιτσαρόπουλος (73′ Μπόγδανος).

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις