Γ. Αλεξίου: Μόνοι βάλαμε δύο γκολ εις βάρος μας

Ο εκ των προπονητών του Ρήγα Φεραίου, Γιώργος Αλεξίου, τόνισε πως η ήττα για την ομάδα του από το Βελούχι με 1-2 ήλθε λόγω της κακής ημέρας που βρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας.

Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι, όμως τα πράγματα δεν ήλθαν όπως τα θέλαμε. Γενικότερα η εμφάνισή μας ήταν κακή. Έγιναν πολλά προσωπικά λάθη που έφεραν αυτό το σκορ. Δεν ρίχνω την ευθύνη σε κάποιο παιδί, αλλά το αναφέρω διότι ουσιαστικά μόνοι βάλαμε δύο γκολ εις βάρος μας.
Αν και δεχθήκαμε νωρίς γκολ, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε να είμαστε ακόμη πιο επιθετικοί. Ρισκάραμε περισσότερο, αλλά πάλι «πληρώσαμε» ένα λάθος δικό μας. Δυστυχώς η καλή αρχή που κάναμε στο πρωτάθλημα δεν συνδυάστηκε με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα το οποίο θέλαμε για να ξεφύγουμε βαθμολογικά.
Φυσικά δεν τελείωσε κάτι. Κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Πριν λίγους μήνες υπήρχε το ενδεχόμενο να μην κατέβουμε στο πρωτάθλημα, αλλά μπορέσαμε και δημιουργήσαμε μία ομάδα που πήρε ορισμένα σημαντικά αποτελέσματα. Τώρα ήλθε και η κακή μας ημέρα. Το θέμα είναι να δούμε τα λάθη μας και να πεισμώσουμε για να επανέλθουν τα καλά αποτελέσματα».
Σε ερώτηση για το αν οι «κυανόλευκοι» πήραν αψήφιστα τον αγώνα μετά το καλό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ο Γιώργος Αλεξίου είπε: «Δεν το πήραμε αψήφιστα το παιχνίδι. Απλά μας έτυχε αυτή η κακή ημέρα».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

  • Γ Αλεξίου
  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις