Χ. Σπαθής: Να ρεφάρουμε την ήττα από το Βελούχι

Ο Χρήστος Σπαθής δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ως ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου, στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Διγενή στο Νεοχώρι (τραυματίας και τιμωρημένος), ωστόσο, θα βοηθήσει την ομάδα του από τον πάγκο, ως μέλος της τεχνικής ηγεσίας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε ότι όποιοι και αν παίξουν είναι ικανοί να πάρουν θετικό αποτέλεσμα: «Την Κυριακή μας περιμένει ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Εξάλλου, κανένα ματς της Γ’ Εθνικής δεν είναι εύκολο όπως συνειδητοποιήσαμε την περασμένη Κυριακή όταν από δικά μας λάθη χάσαμε στην έδρα μας από το Βελούχι. Φυσικά εκείνος ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά και προετοιμαζόμαστε για την αναμέτρηση με τον Διγενή Νεοχωρίου.
Ο αντίπαλος έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και επιπλέον έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Εμείς θα επιδιώξουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και φυσικά να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από την αποτυχία μας την προηγούμενη αγωνιστική. Πιστεύω πως όποια παιδιά και αν επιλεχθούν να αγωνιστούν θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης».

  • Ρήγας Φεραίος
  • Χ Σπαθής

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις