Αρκετά τα προβλήματα στον Ρήγα ενόψει Αστέρα Ιτέας

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα έχουν προκύψει στον Ρήγα Φεραίο εν όψει του σημαντικού εντός έδρας παιχνιδιού με τον Αστέρα Ιτέας. Ο Γιώργος Αλεξίου θα είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του με δεύτερη κίτρινη την περασμένη Κυριακή.

Τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο της Οιχαλίας και ο Χρήστος Λάμπρου, η παρουσία του οποίου είναι απαραίτητη στο αριστερό άκρο της άμυνας, λόγω του τραυματισμού του Χρήστου Σπαθή, που έχει υποστεί θλάση βαριάς μορφής και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες ακόμη.
Επίσης, ένας ακόμη παίκτης που μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ, έστω και αν αυτή δεν είναι η φυσική του θέση, είναι ο Ντίνος Γεωργατζής. Όμως τόσο αυτός, όσο και ο Θανάσης Μπόρας, θα χάσουν τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας διότι κλήθηκαν να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία.
Εκ των πραγμάτων, οι Γιώργος Αλεξίου, Χρήστος Σπαθής θα αρκεστούν την ερχόμενη Κυριακή στα προπονητικά τους καθήκοντα, ενώ ήδη «πονοκεφαλιάζουν» για τις θέσεις του αριστερού οπισθοφύλακα και των ανασταλτικών μέσων, αφού το σύνηθες δίδυμο εκεί είναι αυτό των Αλεξίου-Μπόρα.

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις