Δύσκολη νίκη για Ρήγα στο Βελεστίνο, 2-1 τον Οπούντιο

Ο Ρήγας Φεραίος δυσκολεύτηκε κόντρα στον Οπούντιο, τον οποίο κέρδισε με 2-1. Οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα, όμως, λίγο έλλειψε να πληρώσουν την απροσεξία τους και να αναδειχθούν ισόπαλοι με την ομάδα του Μαρτίνου. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο στάδιο Βελεστίνου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο 13′ το πλασέ του Τζοβάρα απέκρουσε ο Μπασινάς, με τον τερματοφύλακα του Οπούντιου να διατηρεί ανέπαφη την εστία του και στις δύο προσπάθειες του Αλεξίου που ακολούθησαν από κοντά, οι οποίες ήταν αμφότερες με πλασέ.
Στο 51′ ο Χατζησταμάτης με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βελεστίνου, ενώ στο 66′ ο Τσιώλης με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Ρήγα. Στο 69′ ο Τσόφλιος προσπάθησε σε δύο χρόνους να σκοράρει, αλλά το τελικό πλασέ του βρήκε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Παπαγιάννη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 73′ το κοντινό πλασέ του Τόμορι έδιωξε επάνω στη γραμμή ο Αλεξίου. Πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρέντι, ενώ στο 83′ παραλίγο να κλέψουν το βαθμό της ισοπαλίας από το Ρήγα, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Τσόφλιου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαγιάννη.

Σκόρερ: 51′ Χατζησταμάτης, 66′ Τσιώλης – 78′ Πρέντι.
Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων).
Βοηθοί: Τζάνης, Σταφυλάς (Τρικάλων).

ΡΗΓΑΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου (75′ Σούγκαρης), Γκάγκας, Ράπτης, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Παπακώστας (46′ Τσελεπής), Χατζησταμάτης, Τζοβάρας (82′ Τζέκας), Τσιώλης, Νασιακόπουλος (67′ Παπαγεωργίου).
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ: Μπασινάς, Αγελλόπουλος (15′ λ.τρ. Τόμορι), Αδαμίδης, Κοκαβέσης, Σιδέρης, Μπράχο, Χρυσαφόπουλος, Νούλας (70′ Ξεζονώτος), Ντούνης, Τσόφλιος, Πρέντι.

  • 4ος όμιλος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
  • Ρήγας
  • Οπούντιος
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις