Χ. Σπαθής: Νίκη πάση θυσία με Οπούντιο

Για τον Ρήγα Φεραίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στην αυριανή (26/11, 15.00) αναμέτρηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου, στο στάδιο του Βελεστίνου. Οι «κυανόλευκοι» έχουν εννέα πόντους στο ενεργητικό τους, αλλά οι οκτώ από αυτούς έχουν κατακτηθεί σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Όμως αν θέλουν να μη μπλέξουν σε περιπέτειες, πρέπει να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται τον παράγοντα έδρα.
Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για νέο «στραβοπάτημα» μέσα στο Βελεστίνο, με τον παίκτη-προπονητή Χρήστο Σπαθή να δηλώνει στην εφημερίδα “Θεσσαλία”:
«Ασφαλώς, η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί επιτακτική ανάγκη για μας. Πρέπει με κάθε τρόπο να κερδίσουμε προκειμένου να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να πάρουμε και ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ για τον συγκεκριμένο αγώνα και παρά τις απουσίες μας πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις.
Από το πρώτο λεπτό θα επιδιώξουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Όπως και στο προηγούμενο ματς με τον Αστέρα, θεωρώ ότι θα δημιουργήσουμε και πάλι αρκετές φάσεις, αλλά ότι αυτή τη φορά θα είμαστε εύστοχοι. Από τη στιγμή που χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη, οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν».

  • Ρήγας Φεραίος
  • Χ Σπαθής

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις