Επικίνδυνη έξοδος για Ρήγα με ΑΟ Σελλάνων

Στο Προάστιο Καρδίτσας «εκστρατεύει» σήμερα Κυριακή 3/12 ο Ρήγας Φεραίος για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Σελλάνων, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο την παραμονή και ως εκ τούτου αναμένεται μεγάλη μάχη για την τελική επικράτηση.

Ο Ρήγας θα αγωνιστεί με ακμαίο το ηθικό μετά τη νίκη με 2-1 επί του Οπούντιου Μαρτίνου την περασμένη Κυριακή, αλλά και την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, αφού την Τετάρτη κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Μαγνησιακό στο «Κιούπι».
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, οι Γιώργος Αλεξίου και Χρήστος Σπαθής καθώς δεν είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες) και ο δεύτερος προέρχεται από τραυματισμό και παρότι προπονείται. Εκτός αποστολής έμειναν οι στρατευμένοι Γεωργατζής, Μπόρας και ο ανέτοιμος Κουρίτας.
Στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου θα είναι οι: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Πατσής, Ράπτης, Λάμπρου, Μπομπότης, Παπαγεωργίου, Τσιώλης, Χατζησταμάτης, Μπακάλης, Παπακώστας, Νασιακόπουλος, Σούγκαρης, Τζοβάρας, Τζέκα, Τσελεπής.
Το σημερινό παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Κωνσταντίνος Διώτης, με βοηθούς τους Δημήτρη Κουρλό και Σπύρο Μπύρο. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Θανάσης Παπακώστας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις