Η δικαίωση της διοίκησης του Ολυμπιακού Β.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, μία αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου στη Football League αποτελεί, αναμφίβολα, σημαντική επιτυχία, αν αναλογιστούμε πως πριν από τρεις μήνες η ομάδα…

…κινούνταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Μέσα, όμως, από οργανωμένη προσπάθεια, πολλή σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και ύστερα από μια σειρά κινήσεων, από πλευράς διοίκησης, οι οποίες αποδείχθηκαν σωστές, ο Ολυμπιακός βρήκε το δρόμο του. Κι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πέρα για πέρα ανταγωνιστική, αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα εν όψει των πλέι οφ.
Μετά την ισοπαλία στην Άμφισσα με τον Φωκικό, στο πρώτο παιχνίδι για το 2015 (4/1), τα πράγματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τους στόχους της ομάδας. Η διοίκηση έπρεπε, τότε, να πάρει σημαντικές αποφάσεις, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ είχαν τρεις επιλογές. Ή να τα παρατήσουν, αφήνοντας τον Ολυμπιακό στη μοίρα του, λόγω και των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπήρχαν από προσφυγές που «έσκασαν» και από τις «αμαρτίες» του παρελθόντος που δεν τις περίμεναν, ή να πορευτεί η ομάδα με παίκτες από την Κ19 και ορισμένους ποδοσφαιριστές με μικρά συμβόλαια, παλεύοντας για την παραμονή ή να κάνει την υπέρβαση. Να ρίξει δηλαδή και πάλι χρήματα, να φέρει έναν νέο προπονητή φιλόδοξο, αλλά και ικανό για τα δεδομένα της κατηγορίας, κάνοντας παράλληλα και μεταγραφές ουσίας σε θέσεις όπου υπήρχαν προβλήματα. Οι κ.κ. Βαρούτσικος, Τόρης αποφάσισαν να ρισκάρουν για μια ακόμη φορά, ακολούθησαν την τρίτη οδό και την πιο δύσκολη. Στην πορεία δικαιώθηκαν και στην παρούσα φάση αισθάνονται ευτυχείς που κατάφεραν με τις επιλογές τους να βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα να υλοποιήσει τον πρώτο στόχο της χρονιάς, που ήταν η συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις