Νέο απόκτημα του Ολυμπιακού Β. ο Πέτρος Διβανές

Άλλη μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου. Μετά την απόκτηση των Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα και Στάθη Ρόκα (δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του, αλλά προπονείται με την ομάδα), οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν και τον Πέτρο Διβανέ.

Πρόκειται για 24χρονο μέσο με 79 συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ έχει και μία συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ, φέτος με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας. Από τον Απόλλωνα Λάρισας αποχώρησε πρόσφατα, ενώ θυμίζουμε πως πέρυσι είχε πανηγυρίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική, ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της λαρισινής ομάδας, με την οποία αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια, σημειώνοντας, μάλιστα και εννέα τέρματα.
Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Τυρνάβου, Πυργετού, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Φαρκαδόνα και την Α.Ε Καραϊσκάκη, πριν τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Πέτρος Διβανές είναι ο 24χρονος μέσος με παραστάσεις από την Γ’ Εθνική που έγραψε χθες (2/1) το goalpost.gr ότι τα είχε βρει σε όλα με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και απέμεναν οι επίσημες ανακοινώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση στην ομάδα του Πέτρου Διβανέ.
Ο 23χρονος χαφ (γεννηθείς 23/01/1994) προέρχεται από τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Πειραιώς, τον Τύρναβο, την Α.Ε. Φαρκαδόνας και την Α.Ε. Καραϊσκάκης.
Πρόκειται για έναν νεαρό αλλά ταυτόχρονα έμπειρο ποδοσφαιρικά παίκτη, που διακρίνεται για την ταχύτητα και τη μαχητικότητά του.
Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Πέτρο στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις