Με τα γκολ στο ντέρμπι της Λισαβόνας

Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα να μην είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε παιχνίδια, ωστόσο σε στοιχηματικό επίπεδο, το κουπόνι παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον. Σήμερα θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από την Αγγλία, το Κύπελλο Ισπανίας, την Πορτογαλία καθώς και μια αναμέτρηση από το Eurocup. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Goalbetοι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Άρσεναλ με κάλυψη

Ξεκινάμε από την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ , με την αναμέτρηση που κλείνει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής, το ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν αήττητοι για έκτο σερί παιχνίδι (2-4-0), στο πιο πρόσφατο από αυτά τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας, δεχόμενοι την ισοφάριση με πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Βρίσκονται στην έκτη θέση, στο -2 απ’ την πέμπτη Τότεναμ και στο -6 απ’ την τέταρτη Λίβερπουλ. Απ’ την άλλη, η Τσέλσι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες επί των Μπράιτον (2-0) και Στόουκ (5-0), διεύρυνε το αήττητο σερί της στις πέντε αγωνιστικές (4-1-0) και βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο -2 απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θεωρούμε πως η Άρσεναλ χρωστάει ένα καλό παιχνίδι και μια μεγάλη νίκη, επιλέγουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.09 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Με τα γκολ στην ανδαλουσιανή μονομαχία

Περνάμε στην αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Κάντιθ και τη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, εκεί προς το παρόν τα πηγαίνουν εξαιρετικά, καθώς βρίσκονται στην δεύτερη θέση (απευθείας άνοδος) και στο +1 απ’ τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου, ενώ επίσης είναι αήττητοι επί εννιά σερί αγωνιστικές (7-2-0). Απ’ την άλλη, η Σεβίλλη είναι σαφέστατα πιο ποιοτική ομάδα, έχει νέο προπονητή σήμερα στον πάγκο της, θα παίξει με βασικούς και δείχνει να υπολογίζει αρκετά στη διοργάνωση. Όλα τα δεδομένα μας οδηγούν, ότι θα δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι, το Over 2.5 σε απόδοση 1.85 αποτελεί την επιλογή μας.

Γκολ εκατέρωθεν στη Λισαβόνα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με το μεγάλο ντέρμπι της Λισαβόνας ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Σπόρτινγκ. Οι «αετοί» παρέμειναν αήττητοι για ένατο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος (7-2-0), στο πιο πρόσφατο δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα, ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο της Τοντέλα (1-5) και συνεχίζουν να βρίσκονται στην τρίτη θέση με 36 πόντους, στο -3 απ’ τη δεύτερη Σπόρτινγκ και την πρωτοπόρο Πόρτο. Απ’ την άλλη, η Σπόρτινγκ μετράει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε 16 αγωνιστικές αήττητη (13-3-0), είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και δείχνει αποφασισμένη να «χτυπήσει» μετά από χρόνια το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Μεγάλο ντέρμπι είναι το παιχνίδι, αμφότερες έχουν τρομερή έφεση στο σκοράρισμα, επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Κερδίζει η Γαλατασαράι

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με παιχνίδι από το Eurocup και την τούρκικη μονομαχία ανάμεσα στη Γαλατασαράι και την Νταρουσάφακα. Η Γαλατασαράι με την παρουσία της στον όμιλο της πρώτης φάσης απέδειξε ότι υπολογίζει να κάνει μια καλή πορεία στην διοργάνωση, καθώς κατέκτησε την δεύτερη θέση, πίσω από την Μπάγερν Μονάχου, με ρεκόρ πέντε νίκες και πέντε ήττες. Απ’ την άλλη, η Νταρουσάφακα έδειξε τα δόντια της στο δικό της όμιλο, τερματίζοντας στην πρώτη θέση αυτού με συνολικό απολογισμό οκτώ νίκες και δύο ήττες. Στα δύο ντέρμπι της Πόλης θα γίνουν μεγάλες μάχες για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας, για την αποψινή αναμέτρηση αξίζει η νίκη της γηπεδούχου Γαλατασαράι στην ικανοποιητική απόδοση 1.97.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις