Δυνατά για Ρεμί ο Ολυμπιακός και στο βάθος… Μιραλάς!

Δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του 31χρονου φορ -που παίζει εξίσου καλά και στα πλάγια- έχουν μπει οι Πειραιώτες, οι οποίοι φαίνεται ότι πλέον έχουν ρίξει το βάρος στο θέμα του επιθετικού.

Η περίπτωση του παίκτη της Λας Πάλμας (όπου δεν υπολογίζεται) βρίσκεται στο προσκήνιο και παρότι το έργο των «ερυθρόλευκων» δεν είναι εύκολο, υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες για happy end. Ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει μια «μάχη» για να τον κάνει δικό του, καθώς έχει δύσκολο… ανταγωνισμό και αυτήν τη στιγμή δείχνει σε θέση να τον «χτυπήσει».

Δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, αλλά έχει ελπίδες να τον πάρει. Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει επιβεβαιωθεί και από Μέσα του εξωτερικού, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ομάδες της Αγγλίας (Έβερτον, Νιούκασλ, Σάντερλαντ) και της Γαλλίας (Μπορντό, Νις, Μετς).

Οι Πειραιώτες επιμένουν για τον συγκεκριμένο παίκτη -με θητεία σε Τσέλσι και Λιόν- εκτιμώντας ότι με την ποιότητά του, τα γκολ του και τις ασίστ του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός κινείται και για τον Μιραλάς (εξυπακούεται ότι δεν γίνεται αν πάρει και τους δύο), αλλά τα δεδομένα είναι λίγο-πολύ γνωστά. Δεν είναι καθόλου εύκολη η περίπτωση του Βέλγου.

Επιπλέον, δεν πρέπει να βγει από το κάδρο και ο -επίσης πρώην «ερυθρόλευκος»-, Τζο Κάμπελ και ίσως στην τελική ευθεία να μπει… σφήνα στις άλλες δύο περιπτώσεις. Αυτές των Ρεμί-Μιραλάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις