ΟΦΗ: Πληρώνει ο «πουλημένος απ’ όλους»

Ο Φώτης Τσάλος ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ ότι θα βάλει 50.000 ευρώ την Τετάρτη 3/1, ενώ σε γραπτή δήλωση ανέφερε ότι νιώθει «πουλημένος απ’ όλους».

Το ποσό των 50.000 ευρώ προτίθεται να μοιράσει στο ποδοσφαρικό τμήμα του ΟΦΗ ο Φώτης Τσάλος την Τετάρτη 3/1 για να λήξει η αποχή των παικτών.

Οπως αναφέρει το «gentikoule.gr» ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε επικοινωνία με το τεχνικό τιμ και τους αρχηγούς, προκειμένου να ενημερώσει για την πρωτοβουλία του.

Εν τω μεταξύ, ο Τσάλος έστειλε και γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα mpalakritis.gr αναφέροντας ότι νιώθει «πουλημένος απ’ όλους». Επίσης, χαρακτηρίζει συμπαθή και εξαίρετο επιχειρηματία τον Φανούρη Βατσινά (που εμφανίζεται ως ο εκλεκτός των μετόχων για να ηγηθεί), αλλά κρινόμενο ως αποτυχημένο πρόεδρο του ΟΦΗ. Επίσης, καταδικάζει τον προπηλακισμό στενού συνεργάτη του.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Τσάλου:

«Πριν αναφέρω οτιδήποτε αφορά το ποδόσφαιρο κι επειδή πάνω απ’ όλα σε αυτή τη ζωή είναι ο άνθρωπος, θέλω να καταδικάσω την άδικη επίθεση και προπηλακισμό στον στενό μου συνεργάτη. Μια επίθεση που ναι μεν είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση και το «μένος» των φιλάθλων, αλλά δυστυχώς σε λάθος αποδέκτη.

Δικαιολογημένη οργή που έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν από τον πιο απλό μέχρι τον πιο φανατικό φίλο του ΟΦΗ βλέπει τους ανθρωπους που «υποτίθεται» χειρίζονται το μέλλον και το καλο της ομάδας να εμφανίζουν ως «μεσσία» και να τον παρακαλάνε κιόλας τον «κρινόμενο» στην θητεία του στο παρελθόν ως αποτυχημένο πρόεδρο Φανούρη Βατσινά. Και εδώ θέλω να τονίσω ότι δεν έχω τίποτα εκ του προσωπικού με τον συμπαθή κατά τα άλλα και εξαίρετο επιχειρηματία του τόπου μας.

Αγαπητοί φίλοι της ομάδας νιώθω μεγάλη αδικία και θα το πω «πουλημένος» από όλους. «Χρησιμοποιήθηκα» από τους κύριους μετόχους και μόλις βγήκα και είπα μόνο αλήθειες για την αδιαφορία τους απέναντι στις δικές τους υποχρεώσεις και δεσμεύσεις απέναντι στην ομάδα, ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για μένα. Εγώ παρά ταύτα εμφανίστηκα στην γενική συνέλευση και δήλωσα «παρών» εφόσον στηριχτώ να συνεχίσω να βάζω λεφτά για την ομάδα. Αυτοί οι κύριοι που ήταν;

Χωρίς να υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί ούτε ώρα για το μέλλον της ομάδας, αυτοί με απλές ανακοινώσεις μιλάνε για παράταση μερικών ημερών για να μαζευτούν τα χρήματα που υπόσχονται… Στο δια ταύτα, όταν είναι να βάλουν το χέρι στην τσέπη άμεσα, είναι εξαφανισμένοι όλοι. Αντίθετα αγαπητέ φίλαθλε κόσμε της ομάδας με τον «διωκόμενο» νυν πρόεδρο Φώτη Τσάλο, τον «ανεπαρκή» κατ’ αυτούς…

Αυτή τη στιγμή που καταθέτω αυτή τη δήλωση βρίσκομαι ακόμη στο ΒΑΚ και συνεχίζω να πληρώνω για να μην καταστραφεί η ομάδα υποχρεώσεις δικές τους. Δε θα πω άλλα τη δεδομένη στιγμή, ο κόσμος που έχει δικάσει τον Φώτη Τσάλο ας βγάλει τα συμπεράσματά του για όλους και για όλα…

Το μόνο που απομένει να κάνουν οι «φύλακες-άγγελοι» της ομάδας μας είναι να επαναφέρουν και τον κ. Πουλινάκη ή όποιον άλλο κρίνουν αυτοί ώστε να φύγει ο… κακός λύκος Φώτης Τσάλος που μόλις τελειώσει αυτή τη δήλωση, θα τρέξει πάλι να βρει λεφτά για να συνεχίσει να πληρώνει στην πράξη και όχι στα λόγια. Καλές γιορτές και Καλή χρονιά.

Φώτης Τσάλος».

Έκαναν προπόνηση οι παίκτες του ΟΦΗ

Η κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ δείχνει να οδηγείται προς αποκλιμάκωση μετά την σημερινή παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ στο «Βαρδινογιάννειο». Η προπόνηση που είχε προγραμματιστεί για τις 3.00, ξεκίνησε εν τέλει μια ώρα αργότερα καθώς προηγήθηκε συνάντηση μεταξύ των αρχηγών του ΟΦΗ και του Φώτη Τσάλου.

Μετά από την συνάντηση των δύο πλευρών, ξεκίνησε η αποπληρωμή των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που έχει ως σχέδιο την εξόφληση των χρημάτων που αφορούν τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο. Η αποπληρωμή των οφειλών θα συνεχιστεί, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση, μέσα στην ημέρα καθώς και την Πέμπτη προκειμένου να ηρεμήσει ακόμα περισσότερο το κλίμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Συνολικά, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πρόκειται να μοιραστούν το ποσό των 50.000 ευρώ, όπως είχε υποσχεθεί ο Τσάλος στην χθεσινή επικοινωνία που είχε με τους αρχηγούς και το τεχνικό τιμ.

  • ΟΦΗ