Αποχωρεί ο Καραμπάς, έρχεται έμπειρος αμυντικός στον Ολυμπιακό Β.

Το παιχνίδι της Κυριακής με το Βελούχι θα είναι το τελευταίο του Γιάννη Καραμπά με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο νεαρός αμυντικός ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό (θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Κιλκισιακό) και η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα υπογράψει την αποδέσμευσή του από την ομάδα.

Αυτό θα γίνει μετά το παιχνίδι με το Βελούχι, όπως προαναφέραμε, καθώς ο Καραμπάς συνεχίζει και προπονείται με τον Ολυμπιακό.
Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό φρόντισαν άμεσα να καλύψουν το κενό του Καραμπά και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του goalpost.gr οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με εμπειρότατο δεξιό οπισθοφύλακα, με θητεία στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας και με γεμάτες χρονιές τα τελευταία χρόνια. Είναι εξαιρετικός αμυντικός και φέτος αγωνίστηκε σε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.
Θυμίζουμε, πως πέρα από τους Βασίλιεβιτς, Καράμπελα (ο τελευταίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου), παρελθόν από την ομάδα αποτελούν ουσιαστικά και οι Βαρούχας, Σκανδάλης και Καρβούνης, οι οποίοι δεν προπονούνται με την ομάδα.

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις