NIKH για να πλησιάσει τη 2η θέση (pregame)

Τον Ρήγα Φεραίο αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα του 2ου γύρου για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και θα επιδιώξει να μπει με το δεξί φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από το Βελεστίνο. Το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς οι γηπεδούχοι αποτελούν πάντα “σκληρό καρύδι” απέναντι στη Νίκη και στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής οι “Βελεστινιώτες” μετρούν δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Νωπές είναι ακόμη μνήμες από το διπλό (0-1) στο Πανθεσσαλικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι έξι τελευταίοι αγώνες μεταξύ΄των δύο ομάδων:

Η Νίκη Βόλου θα παραταχθεί στο Βελεστίνο χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές που έλυσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, Μωυσίδη και Γιάκοβλεφ, ενώ στην αποστολή θα μετέχει ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Καρτσαμπάς. Στην 18αδα αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα της βολιώτικης ομάδας ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στον επιθετικό τομέα.

Ο στόχος της Νίκης Βόλου για την κατάκτηση της 2ης θέσης προϋποθέτει την όσο δυνατό μικρότερη βαθμολογική απώλεια σε ματς με τέτοιας δυναμικότητας αντιπάλους και το ρεπό του Γ.Σ. Αλμυρού της δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσει στον πόντο, εφόσον κατακτήσει το τρίποντο στο Βελεστίνο.

 

Η βαθμολογία:

26692456 1957441471172856 335813184 o

Διαιτητές

Ο Γιάννης Γκαραγκάνης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί θα είναι οι Γιώργος Σαλτσίδης και Γιάννης Μηνούδης, άπαντες από την ΕΠΣ Πιερίας. Χρέη παρατηρητή θα εκτελεί ο Νίκος Κεραμίδας, που ανήκει στην ΕΠΣ Λάρισας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις