Στην Ιτέα για συνέχιση του σερί ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Στην Ιτέα με αντίπαλο τον Αστέρα αγωνίζεται σήμερα (7/1) στις 15.00 ο ΝΠΣ Βόλος, στο πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην κορυφή του 4ου ομίλου, έχοντας διαφορά οκτώ βαθμών από τον δεύτερο της κατάταξης Γ.Σ. Αλμυρού.

Στόχος είναι να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους, απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.
Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος βρίσκεται από χθες Σάββατο στην Ιτέα και στην 19μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται τα δύο από τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα των «κυανέρυθρων, Μούτσα και Κολλάς. Αναλυτικά οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Ιτέα είναι οι εξής: Μπουργάνης, Μούτσα, Τζελίδης, Ντόσης, Πιαστόπουλος, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Μελισσόπουλος, Μηλιώτης, Μάντζης, Κολλάς, Πέντα, Ζέρης, Σαλαμούρας, Ντεντάκης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Δεμηρτζογλου και Ηλιόπουλος.
Δημήτρης Γκιάφης από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι, με βοηθούς τους Νικόλαο Τριανταφύλλου και Νικόλαο Τσιλίκα από την ίδια ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

  • ΝΠΣ Βόλος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις