Ξηροφώτος: «”Φίλτρο” ο Μέτσε»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο Βελεστίνο ο Στέφανος Ξηροφώτος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Νίκης με τον Ρήγα. Ο κυανόλευκος τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα όσα άκουσε από την κερκίδα και θύμισε πως έχει περάσει από την ομάδα του Ρήγα, έχοντας μόνο φίλους στην περιοχή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Ξηροφώτος:

 «Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, από τις πιο δύσκολες και παραδοσιακές της Γ’ Εθνικής. Ήταν ένα ματς μοιρασμένο. Ο αντίπαλος ξεκίνησε με μια διάταξη 4-4-2 με στόχο να μας δημιουργήσει ένα πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Δεν τον είχαμε ξαναδεί έτσι. Λίγο στο πρώτο πεντάλεπτο αιφνιδιαστήκαμε, μετά ήταν καταλυτική η συμπεριφορά των μεσαίων παικτών μας και ειδικά του Μέτσε που ήταν φίλτρο και ο ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στην άμυνα και στο κέντρο. Εκεί ελέγξαμε το παιχνίδι είχαμε σίγουρο το μηδέν στην άμυνα και ευτυχίσαμε στη μοναδική φάση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, να βάλουμε το γκολ. Στο πρώτο όμως ημίχρονο δικαιούμασταν ένα γκολ βάσει εικόνας του παιχνιδιού και απόδοσης της ομάδας.

Να πω και κάποια πράγματα για εδώ, επειδή ακούστηκαν κάποια πράγματα. Όταν πας εκτός έδρας πάντα θα σε βρίσουν. Εγώ προσωπικά επειδή πέρασα έναν χρόνο από εδώ, στην καλή ομάδα του Ρήγα, έχω συνδέσει την παρουσία μου με φίλους εδώ. Και επίσης όταν ήμουν εδώ γεννήθηκε η κόρη μου. Ο Ρήγας οπότε είναι μια ομάδα που έχω περάσει και την σέβομαι. Εύχομαι στον Ρήγα να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια, να συνεχίσει να έχει την ίδια αγωνιστική εικόνα γιατί σήμερα ήταν καλός και άξιος αντίπαλος. Να έχει όμως και στα άλλα παιχνίδια την ίδια εικόνα για να παίξει όλες τις πιθανότητες που έχει για να παραμείνει στην κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις