Αναστασίου: «Κάθε μέρα και πιο δυνατός»

Την πρώτη του συμμετοχή κατέγραψε με την φανέλα της Νίκης Βόλου ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ξεπερνώντας τον σοβαρό τραυματισμό που είχε το καλοκαίρι. Ο Βολιώτης επιθετικός εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο Βελεστίνο, τονίζοντας πως κάθε μέρα νιώθει πιο δυνατός ενώ ευχήθηκε στον Ρήγα να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξανδρου Αναστασίου:

«O Ρήγας είναι από τις παλαιότερες ομάδες και μια σταθερή ομάδα στη Γ’ Εθνική, επίσης έχει πολύ δυνατή έδρα και ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά. Εμείς παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, και σήμερα καταφέραμε να κερδίσουμε. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να προηγηθούμε σε δυο φάσεις αλλά δεν το καταφέραμε.

Να ευχηθώ στον Ρήγα καλή συνέχεια. Πιστεύω ότι με τη δύναμη της έδρας και τους παίκτες που έχει θα μπορέσει να μείνει στην κατηγορία. Εμείς εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι να παλεύουμε κάθε αγώνα με την ίδια δύναμη και την ίδια πίστη για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Νιώθω καλά και μέρα με τη μέρα γίνομαι όλο και πιο δυνατός. Δουλεύω στην προπόνηση. Έχω πέντε μήνες από τότε που έκανα το χειρουργείο και πιστεύω πως κάθε μέρα, με κάθε προπόνηση θα γίνομαι όλο και πιο δυνατός».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις