Σκάει κι άλλη «βόμβα» τύπου… Μιραλάς από Ολυμπιακό

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Όσκαρ Γκαρσία έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός κινείται για έναν ακόμη φορ με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Κέβιν Μιραλάς, δηλαδή γρήγορο, που μπορεί να παίζει στα άκρα και στην κορυφή και θα είναι ικανός στο σκοράρισμα.

Μπορεί οι εξελίξεις στο μέτωπο αυτό να είναι ραγδαίες, καθώς υπάρχει και σήμερα προγραμματισμένη μια επαφή με συγκεκριμένο στόχο, αλλά δεν αποκλείεται το θέμα να πάει λίγο πιο πίσω.

Παίκτες που απασχολούν δεδομένα και έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Όσκαρ Γκαρσία είναι ο Λοΐκ Ρεμί της Λας Πάλμας και ο Τζόναθαν Μπάμπα της Σεντ Ετιέν, που είναι διαθέσιμοι με δανεισμό και αγορά αντίστοιχα.

Αντίθετα, δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Κριστιάν Τέγιο που έχει θέση βασικού στην Μπέτις, του Τζόναθαν Σοριάνο που είναι κλασικός φορ και ψάχνεται να φύγει από την Κίνα και του Τεό Μπονγκοντά που φεύγει από την Τουρκία και ανήκει στη Θέλτα και είναι εξτρέμ. Υπάρχει και η περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, που ίσως αποχωρήσει από την Μπέτις και να γυρίσει στην Άρσεναλ, ωστόσο ο Κοσταρικανός λόγω τραυματισμού θα λείψει για έναν ακόμη μήνα.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα κινηθεί και για έναν γκολκίπερ με τον 27χρονο Μάτιτς Κότνικ του Πανιωνίου να είναι στις λύσεις που εξετάζονται. Εξάλλου, ίσως και σήμερα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ίγκορ Καριόκα, του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ του Αστέρα που είναι κλεισμένος και θα πάρει τη θέση του Ντιόγκο Φιγκέιρας που οδεύει στην έξοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις