«Ψήνει» πρωτοκλασάτη μεταγραφή ο ΑΟΤ

Να ενισχυθεί αναζητά ο ΑΟΤ και μάλιστα σκοπεύει να το κάνει από το… πάνω ράφι.

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίστηκαν τόσο ο Σωτήρης Αντωνίου, όσο και ο Ανδρέας Μπέκιος.

«Είμαστε πολύ κοντά σε μία πρωτοκλασάτη μεταγραφή από το πάνω ράφι. Ίσως και μέσα στην μέρα», είπε χαρακτηριστικά στον «FM 100» ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Παράλληλα, εξήγησε ότι δεν τον ανησυχεί το γεγονός ότι το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας για το πρωτάθλημα (3-1) είναι ανάμεσα στα ύποπτα προς χειραγώγηση από τη Sportradar, σημειώνοντας: «Μας αφήνει παγερά αδιάφορους τόσο εμένα όσο και τον Δημήτρη Μπαταγιάννη. Εμείς παίζουμε μόνο μέσα στο γήπεδο».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Μπαταγιάννη, είπε: «Είναι ένας Δον Κιχώτης του ποδοσφαίρου. Πρέπει όλη η πόλη να τον στηρίξει».

Στήριξη ζήτησε και ο Αντωνίου, λέγοντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό: «Η ομάδα κάνει ένα εξαιρετικό σερί, παραμένουμε οχτώ αγωνιστικές αήττητοι, έχουμε την καλύτερη άμυνα και έχουμε συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα εκτός έδρας. Την Κυριακή με την Σπάρτη ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε τη μεγάλη μεταγραφή χωρίς να πει όνομα (σ.σ. η ομάδα το «ψάχνει» και για τον Νίκο Γιαννιτσάνη), αναφερόμενος και στους τραυματισμούς των Καπού και Γκόλια: «Δυστυχώς ο Καπός χάνει την σεζόν ενώ ο Γκόλιας θα μείνει έξω για τουλάχιστον έναν μήνα. Είναι πλήγμα για την ομάδα μιας και ήταν βασικοί παίκτες».

Τέλος, για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Παίζουμε στην έδρα μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να αποκομίσουμε εμπειρίες που θα μας φανούν χρήσιμες στο πρωτάθλημα».

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις