Εβδομάδα εξελίξεων στον Απόλλωνα Λάρισας

Εβδομάδα που αναμένεται να «τρέξουν» αρκετά τα θέματα των μεταγραφών είναι αυτή που ξεκίνησε στον Απόλλωνα Λάρισας. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν τουλάχιστον 6 ακόμη μεταγραφές που θα ενισχύσουν το σύλλογο στη συνέχεια του πρωταθλήματος με στόχο την άνετη παραμονή.

Ένας ποδοσφαιριστής που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο μισό είναι ο επιθετικός Νίκος Συράκος που είχε δοθεί δανεικός στον Αχιλλέα Φαρσάλων και όλα δείχνουν πως η επιστροφή είναι δεδομένη.
Παρότι δημοσιεύματα έκαναν λόγο τις προηγούμενες ημέρες για λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Σαχινίδη, κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει και μάλιστα όλα δείχνουν πως οι σχέσεις των δύο πλευρών θα έρθουν ξανά σε ομαλό στάδιο και ο ποδοσφαιριστής θα είναι ξανά στα πλάνα της ομάδας, αφού μιλάμε για έναν παίκτη – βαρόμετρο για την κατηγορία και όχι μόνο…
Την Δευτέρα (8/1) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα ο Ηλίας Κωτσιαρίδης.
Για το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Άρη, ο Νίκος Θεοδοσιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τον Σωτήρη Τσιλούλη ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Πάτρας. Αντίθετα επιστρέφει ο Χρήστος Αγρόδημος που εξέτισε την ποινή του.
Πηγή: AthleticLarissa

  • Απόλλων Λάρισας