Σε τουρνουά στην Ξάνθη συμμετείχε η Αγία Άννα

Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας κατά την διάρκεια των εορτών και συγκεκριμένα το 3μερο 27-29 Δεκεμβρίου 2017- μετέβη στην Ξάνθη όπου συμμετείχε στο 8ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ξάνθη.

Η αποστολή συνοδευόμενη από τους προπονητές κκ. Πετσιμέρη, Καραλή και Μπαλαμούτη καθώς και από τους υπεύθυνους της σχολής κκ. Σίμο και Τσιουρέλη διέμεινε στο ξενοδοχείο Le chalet που βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη.
Η παρουσία των αθλητών, ανάλογη με το πνεύμα των ημερών, δημιούργησε τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο στους υπεύθυνους του τουρνουά όσο και στους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτό.
Σε ομαδικό επίπεδο στην κατηγορία 2007 η Αγία Άννα τερμάτισε στη τρίτη θέση, στην κατηγορία 2005 στη πρώτη θέση και στην κατηγορία 2003 στη πέμπτη θέση. Σε ατομικό επίπεδο και στη κατηγορία 2005 οι αθλητές της σχολής Κωστούλας Χαράλαμπος και Ζαρίφης Θεόφιλος ισοβάθμησαν και κατέκτησαν το βραβείο του πρώτου σκόρερ και ο Καλόγηρος Φάνης αυτό του καλύτερου τερματοφύλακα.
Το Δ.Σ της σχολής, οι μικροί αθλητές και οι προπονητές τους ευχαριστούνε την διοίκηση και τους προπονητές της ΠΑΕ Ξάνθη και ιδιαίτερα τους κυρίους Καλογιάννη Περικλή και Κεχαγιά Νικόλαο για την άριστη φιλοξενία δεσμευόμενοι να την ανταποδώσουν στο μέλλον.

  • Αγία Άννα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις