Ο ΠΑΟΚ τη νίκη, τα Τρίκαλα τις εντυπώσεις

Αυτή την φορά ο ΠΑΟΚ δεν έκανε περίπατο κόντρα στα Τρίκαλα στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «16». Χρειάστηκε να φτάσει στο 78′ γα να δει τη μπάλα να καταλήγει για πρώτη φορά στα δίχτυα της εστίας του φοβερού και τρομερού Μανώλη Αποστολίδη που έκανε ουκ ολίγες σωτήριες επεμβάσεις στο παιχνίδι, αλλά και να ζήσει ένα θρίλερ στο φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Γροντή στο 89′, ισοφάρισαν με τον Μιλοσάβλιεφ στο 92′, τελικά, όμως, έχασαν με αμφισβητούμενο πέναλτι (χρεώθηκε χέρι στον Κοτσώνη σε σέντρα του Μυστακίδη) που εκτέλεσε ο Πρίγιοβιτς στην τελευταία φάση του αγώνα.
Στα αξιοσημείωτα ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφτασε τα 14 γκολ σε 22 ματς φέτος με τον ΠΑΟΚ (24 σε 42 ματς συνολικά στην καριέρα του στον Δικέφαλο) και συνεχίζει ακάθεκτος για να σπάσει κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος.
Τα Τρίκαλα εμφανίστηκαν πολύ ανταγωνιστικά και ο Λουτσέσκου έφτασε στο σημείο να βάλει τον Λημνιό δεξί μπακ και τον Μυστακίδη εξτρέμ, έπαιξε και με δύο φορ όταν πέρασε και τον Κουλούρη στο παιχνίδι στη θέση του Μακ.
Ο ΠΑΟΚ πέρασε με δύο νίκες στους «8» του Κυπέλλου και περιμένει πλέον τον επόμενο αντίπαλό του.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Σιαμπάνης, Κρέσπο (60΄ Μυστακίδης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ (81΄ Πέλκας), Σάχοβ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μακ (70΄ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Αντώνης Παρασίου): Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο (73΄ Βέρτζος), Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (62΄ Μιλοσάβλιεβ), Ζγκούρι (73΄ Ντακόλ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις