Με Ισλανδία αρχίζει το “ταξίδι” της Εθνικής

Η μεγάλη ώρα για την Εθνική μας ομάδα έφτασε! Μετά από μία… επεισοδιακή προετοιμασία γεμάτη σκαμπανεβάσματα, το σύνολο του Κώστα Μίσσα αντιμετωπίζει την Ισλανδία (16:30, ΕΡΤ 1) στη πρεμιέρα του Eurobasket και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της επιτρέψει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την διοργάνωση και τα παιχνίδια του Α’ομίλου στο Ελσίνκι.

H «Επίσημη Αγαπημένη» είναι έτοιμη για το μεγάλο… ραντεβού της Γηραιάς Ηπείρου, με τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να έχουν την διάθεση να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Αυτό άλλωστε τόνισε και στις δηλώσεις του ο Γιάννης Μπουρούσης, που τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παίξουν και για τον ελληνικό λαό, με τον Κώστα Μίσσα να υπογραμμίζει πως η πρεμιέρα κρύβει πάντα κινδύνους.

Θυμίζουμε πως η δωδεκάδα της ΕΘνικής μας ομάδας αποτελείται από τους Νικ Καλάθη, Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Σλούκα, Νίκο Παππά, Γιώργο Παπαγιάννη, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη, Δημήτρη Αγραβάνη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιώργο Μπόγρη και Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ η αποστολή της Ισλανδίας περιλαμβάνει τους Μάρτιν Χέρμανσον, Άεγκιρ Στέιναρσον, Κρις Άκοξ, Χλάινουρ Μπάερινγκσον, Γιον Άρνον Στέφανσον, Έλβαρ Μαρ Φρίντρικσον, Χόρντουρ Βίγιαλμσον, Λόγκι Γκούναρσον, Πάβελ Ερμολίνσκι, Χαουκούρ Πάλσον, Τρίγκβι Χλίνασον, Μπρίνγιαρ Μπγιόρσον.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Α΄ Ομίλου, η Σλοβενία αντιμετωπίζει την Πολωνία (13:45) και η Γαλλία την Φινλανδία (20:00).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις