Τριπλό χτύπημα ο Απόλλων Λάρισας

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιρστών προχώρησε ο Απόλλων Λάρισας. Πρόκειτα για τον 23χρονο δεξιό μπακ χαφ Μένιο Χαραλαμπόπουλο, τον 25χρονο σέντερ φορ Σακή Κανούλα, ενώ ζήτησε και επέστρεψε στη Λαρισινή ομάδα και ο Νίκος Συράκος που είχε δοθεί δανεικός στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

 «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Ελληνοαυστραλου δεξιού μπακ χαφ, Μένιου Χαραλαμπόπουλου.

Ο Χαραλαμπόπουλος προέρχεται από τον Αχαρναϊκό έχοντας πάρει τα πρώτα του, ποδοσφαιρικά βήματα, στην Ελλάς Αδελαΐδας. Πρόκειται για έναν δυνατό αμυντικό, που διακρίνεται για την ταχύτητα και την διεισδυτικότητά του, με πολύ καλή σέντρα και πόδι.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και να προσφέρει στον σύλλογο τα αναμενόμενα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Συράκου στην ομάδα, μετά τον 6μηνο δανεισμό του, στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής ζήτησε να γυρίσει, πιστεύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα, στην προσπάθεια που κάνει ο Απόλλωνας για να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, πίστευε και πιστεύει στην αξία του Νίκου γι αυτό και το μόνον που του εύχεται είναι να έχει υγεία και να πετύχουμε από κοινού τους στόχους μας…

Παίκτης της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι και τυπικά από απόψε το βράδυ (σ.σ. 09/01/2018) ο πρώην επιθετικός του Πανσερραϊκού και του Μακεδονικού Σάκης Κανούλας που συμφώνησε με την λαρισινή ομάδα και θα δώσει άλλο επιθετικό τέμπο μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο Κανούλας που έφθασε στην θεσσαλική πρωτεύουσα αργά το βράδυ της Τρίτης, υπέγραψε το συμβόλαιο του στα γραφεία της ΠΑΕ και αύριο θα προπονηθεί κανονικά μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 25χρονος σέντερ φορ που είχε 26 συμμετοχές και 3 γκολ με τον Πανσερραϊκό την περσινή σεζόν στην Football League, τόνισε χαρούμενος που έρχεται σε μια ομάδα με ιστορία και οργάνωση, όπως ο Απόλλων Λάρισας και υποσχέθηκε να τα δώσει όλα, ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη του φετινού στόχου του λαρισινού συλλόγου.

Η ΠΑΕ τον καλοσωρίζει και του εύχεται τα καλύτερα με την “κυανόλευκη” φανέλα».

Επαγγελματικά συμβόλαιο για τρεις

Παράλληλα ο Απόλλων Λάρισας ενημέρωσε για την προώθηση τριών νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα. Πρόκειται για τους Τσιούτσια, Κακάμη και Σπηλιόπουλο οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαιο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την προώθηση στην ανδρική ομάδα και φυσικά ότι γίνονται επαγγελματίες, των νεαρών εξελιξιμων παικτών της Κ-20 του συλλόγου, Αλέξη Τσιουτσια (18 ετών επιθετικό χαφ), Κακάμη Αθανασίου (18 ετών αμυντικό χαφ) και Σπηλιόπουλου Ιωάννη (17 ετών τερματοφύλακα).

Οι παίκτες παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Κ-20 του Απόλλων Λάρισας, κ. Κωνσταντίνου Τσότσου, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν, εμφανώς χαρούμενοι, τα επαγγελματικά τους συμβόλαια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανας εύχεται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις