Με τα γκολ στο ντέρμπι του Λίβερπουλ

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής, ωστόσο διεξάγονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Αγγλία, Ιταλία και Euroleague. Τρία από αυτά θα μας απασχολήσουν, ανάμεσά τους και το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον στο πλαίσιο του FA Cup. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα τη Novibet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Over στο “Άνφιλντ”

Ξεκινάμε με το νοκ άουτ παιχνίδι για το Κύπελλο Αγγλίας, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Έβερτον. Μετά την ισοπαλία με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (3-3) στις 22/12, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πανηγύρισε τρεις διαδοχικές νίκες, επικρατώντας κατά σειρά των Σουόνσι (5-0 εντός), Λέστερ (2-1 εντός) και Μπέρνλι (1-2 εκτός). Σκοράρει με μεγάλη άνεση, είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της σημείωσε 16 τέρματα συνολικά. Υποδέχεται σήμερα την Έβερτον, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες, από Μπόρνμουθ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 και 2-0 αντίστοιχα. Οι επιθετικές αρετές της Λίβερπουλ είναι γνωστές, περιμένουμε μία αναμέτρηση με αρκετά τέρματα και επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80.

Προβάδισμα η Φιορεντίνα

Περνάμε στην Α’ Ιταλίας και την αναμέτρηση Φιορεντίνα – Ίντερ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι “νερατζούρι”, αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στη Serie A, αποτελέσματα που τους έχουν φέρει επτά πόντους πίσω από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Νάπολι. Οι “βιόλα”, από την πλευρά τους, “τρέχουν” αήττητο σερί επτά παιχνιδιών σε επίπεδο Serie A, ενώ στο “Αρτέμιο Φράνκι” χάνουν πολύ δύσκολα. Θεωρούμε, επομένως, ότι η Φιορεντίνα έχει τη δυνατότητα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα επιλέξουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Under στο ΣΕΦ

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στην Ιταλία, οι “ερυθρόλευκοι” ήταν κακοί αμυντικά, δέχθηκαν 85 πόντους, κατάφεραν, ωστόσο, να πανηγυρίσουν μία δύσκολη νίκη με 85-86. Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν περισσότερο “υποψιασμένοι” και να μην επιτρέψουν στην Αρμάνι να κάνει το παιχνίδι της, το οποίο περιλαμβάνει πολλά μακρινά σουτ και πολλά pick’n’roll, προκειμένου να φτάσουν σε μία όσο το δυνατόν πιο άνετη επικράτηση. Περιμένουμε από τον Ολυμπιακό να “στραγγαλίσει” την Αρμάνι αμυντικά και να μην της επιτρέψει να σκοράρει πάνω από 70 πόντους. Επιλογή, επομένως, είναι Under 152.5 πόντοι, σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις