Απάντηση Γαλάτη στην απάντηση Ιμεράι

Αν και ονόματα δεν αναφέρονται τόσο στην προσωπική ανακοίνωση του κ. Ιμεράι (Αντιπροέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου) όσο και στην απάντηση του κ. Γαλάτη, είναι όμως εμφανές πως πρόκειται για μία κόντρα που μόλις ξεκίνησε μετά τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του δεύτερου.

Η απάντηση του κ. Γαλάτη στην …απάντηση του κ. Ιμεράι:

“Ενημερώθηκα για τις δηλώσεις κάποιου κύριο Ουραι, Σαμουράι ή Κατουράι (ζητώ συγγνώμη αλλά αγνοώ το όνομα, όπως και τα λοιπά στοιχεία και τις δραστηριότητές του) που φιλοξενείται στην πόλη μας και που όπως κατάλαβα επειδή ενημερώθηκε τι κάνουν οι άντρες σε άλλα μέρη της γης θέλησε να κάνει τα ίδια.

Ο κύριος αυτός, λοιπόν, θέλησε ξαφνικά να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και θεώρησε καλό να αντιπαρατεθεί μαζί μου μήπως και τραβήξει την προσοχή. Θα τον στενοχωρήσω αλλά ούτε η δημοσιογραφική, ούτε η ποδοσφαιρική μου ιστορία μου επιτρέπουν διάλογο μαζί του.

Αλλωστε το ποδόσφαιρο του Βόλου είχε ήδη απαξιωθεί από αντίστοιχους…ουράι, δεν χρειαζόμαστε κι άλλους.”

 

Η ανακοίνωση του κ. Ιμεράι στην οποία απαντά ο κ. Γαλάτης:

«Αγαπητοί φίλοι, σε αναφορά εντολοδόχων εξαρτώμενων δημοσιογράφων τηλεοπτικού σταθμού που αναφέρθηκαν με ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπό μου, με απώτερο σκοπό να διαταράξουν τις σχέσεις μου με τους φίλους της ομάδας μας, θέλω να δηλώσω σε όλους τους φίλους της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και ΜΟΝΟ, ότι είμαι υπερήφανος τόσο για τη χώρα καταγωγής μου, όσο και για τη νέα μου πατρίδα, τη χώρα που ζω εργάζομαι και ασχολούμαι επιχειρηματικά. Δεν είμαι περισσότερο Νικιώτης από εσάς όμως, όταν ακούω τον ύμνο της ομάδας μας “μέσα από τα σπλάχνα της προσφυγιάς”, ειλικρινά ανατριχιάζω.

Θα είμαι στη ΝΙΚΗ όσο οι φίλαθλοι της με αποδέχονται, όπως σήμερα, και δεν πτοούμαι από “τσιράκια ” που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτούς δεν τους επιτρέπω να ασχοληθούν και να αναφερθούν ξανά στο όνομα μου, την οικογένειά μου, την καταγωγή μου, την πατρίδα που εργάζομαι, τη γνήσια ομάδα που εκπροσωπώ διοικητικά, γιατί όλα τα παραπάνω με κάνουν περήφανο, καθώς έχουν επιτευχθεί με αγώνα με κόπο και με καθημερινή πολύωρη εργασία και η επένδυση μου στη Νίκη είναι με χρήματα “δουλεμένα ” ούτε μαύρα, ούτε κίτρινα, ούτε ξεπλυμένα στοιχηματικά. Γι’ αυτό είμαι περήφανος και ευχαριστημένος από την αποδοχή στην κοινωνία της πόλης μας. Άραγε εσείς γιατί μπορείτε να είστε υπερήφανοι;

Σημείωση: Οι άνδρες δεν αλλάζουν ποτέ ομάδα σε όλες τις χώρες του κόσμου»