Επαφές για Φλίγκο ο Ολυμπιακός Βόλου

Με την απόκτηση σέντερ φορ ολοκληρώνονται οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου, με τις κινήσεις να είναι έντονες το τελευταίο διάστημα. Ίσως και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα και ο παίκτης να δώσει το «παρών» στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων, η οποία θα γίνει στις 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων

του «Forum» και είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους. Νωρίτερα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στον ίδιο χώρο και θα αναφερθεί στις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις.
Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Κώστα Φλίγκου, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να έχουν έρθει σε επαφή, την περασμένη εβδομάδα, με τη διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού, στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, καθώς θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία ως προς τα ανταλλάγματα που θα δώσει ο Ολυμπιακός για να εντάξει τον έμπειρο επιθετικό και πάλι στο δυναμικό του.
Εφόσον προχωρήσει η απόκτηση του Κώστα Φλίγκου, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά στη γραμμή κρούσης, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και βρίσκεται και φέτος σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση (έχει πετύχει 7 γκολ με τον Γ.Σ. Αλμυρού σε 12 παιχνίδια).
Στον Ολυμπιακό, πάντως, εξετάζουν και την περίπτωση ενός ακόμη σέντερ φορ, αν δεν προχωρήσει η απόκτηση του Φλίγκου. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, η οποία είναι δύσκολη, καθώς ο εν λόγω επιθετικός αγωνίζεται σε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ, έχοντας παραστάσεις και από τη Σούπερ Λιγκ.

  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Κ Φλίγκος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις